Eerste steen gelegd Center Parcs in Frankrijk

Op 15 november is de eerste steen gelegd voor een nieuw park van Center Parcs in Frankrijk. Center Parcs Le Bois aux Daims, oftewel het ‘hertenbos’, opent in 2015 in de Loirestreek, vlak bij eeuwenoude kastelen en abdijen én het futuristische pretpark Futuroscope.

Center Parcs Le Bois aux Daims

Center Parcs Le Bois aux Daims

Gérard Brémond

Gérard Brémond, President van de Pierre & Vacances-Center Parcs Group, en een indrukwekkende afvaardiging uit de Franse politiek, zowel op regionaal als op nationaal niveau, hebben afgelopen vrijdag gezamenlijk de eerste steen geplaatst voor het domein van le Bois aux Daims in de omgeving van Trois-Moutiers en Morton

Center Parcs Le Bois aux Daims

Een bijzonder kenmerk van Center Parcs Le Bois aux Daims is de manier waarop dieren in het park geïntegreerd zullen worden. Het domein zal worden aangelegd om verschillende diersoorten te kunnen huisvesten en observeren. Voor de gasten geeft dit een ongekende extra dimensie aan hun verblijf. Dit nieuwe project van Center Parcs omvat 264 hectare. Op het terrein komen 800 cottages die op duurzame wijze worden gebouwd, een Market Dome van 20 000 m² met daarin een Aqua Mundo van 6 000 m², shops, restaurants en sportieve en recreatieve activiteiten. Ook zal het park beschikken over een uiterst comfortabele spa, de grootste binnen het complete aanbod van Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties.

Comments are closed.