Hotel Kura Hulanda N.V. maakt doorstart

Hotel Kura Hulanda N.V., vertegenwoordigt door directeur Peter Heinen, kondigt aan een overeenkomst te hebben getekend met GHL Hotels, vertegenwoordigt door ‘Chief Development Officer’ Andres Sanchez om Kura Hulanda Hotel en Kura Hulanda Lodge over te nemen per 1 december 2013.

Curaçao

Curaçao

Over GHL Hotels

Ze zullen allebei kort na overname weer open gaan. Kura Hulanda in Curaçao is een vooral bij Nederlanders zeer geliefd hotel. GHL Hotels is een Multi Latin hotelketen en komt oorspronkelijk uit Colombia. De hotels van GHL Hotels zijn gevestigd in 7 landen over het continent. GHL is met ruim 50 hotels actief in thuisland Colombia, maar verder ook in Argentinië, Panama, Costa Rica, Peru, Ecuador en Chili.

Dankzij de gedetailleerde en professionele begeleiding in alle managementgebieden, zijn merken als Sonesta Collection, Sonesta Posadas del Inca, Sheraton, Four Points by Sheraton, Wyndham, Hilton Garden Inn, Howard Johnson, Novotel, GHL Grand, GHL Style, GHL Relax en GHL Comfort nu onderdeel van de uitbreiding in het portfolio van de Colombiaanse multinational in Amerika.

Comments are closed.