600.000ste bezoeker Attractiepark Toverland

Vanochtend om 10.30 uur passeerde de 600.000ste bezoeker van 2013 de entree van Attractiepark Toverland. Het park is bezig aan het meest succesvolle jaar ooit. Toverland ontving nu al 100.000 bezoekers meer dan vorig jaar.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

Familie Wouts

De 600.000ste bezoeker was de familie Wouts uit Bergen op Zoom. Patrick, Tamara en hun vierjarige zoon Damiën verbleven een lang weekend bij Center Parcs van waaruit ze vanochtend naar het park kwamen. Bij de entree werden zij feestelijk onthaald met een bos bloemen en een jaarabonnement voor het hele gezin. ‘Wij dachten: dit is een grap, we winnen nooit wat. Maar het is echt! We waren al van plan om in de zomer een keer terug te komen, dat gaat nu zeker gebeuren’, reageerden de verraste bezoekers.

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland groeit

Attractiepark Toverland in Limburg groeit dit jaar ruim twintig procent. Het grote aantal bezoekers is volgens Toverland vooral te danken aan de Magische Vallei, een nieuw parkdeel dat dit jaar geopend is. Ook de toenemende bekendheid en de hoge waardering die het relatief jonge attractiepark krijgt op beoordelingssites speelt mee. Op consumentenwebsite Zoover haalde Toverland dit jaar gemiddeld een 8,6.

In de laatste anderhalve maand van dit jaar organiseert Toverland nog twee populaire evenementen. Komend weekend is het Pietenspektakel en in de kerstvakantie is er het Toverlicht Festival met optredens van onder andere Hans Kazan & Magic Unlimited. Tijdens beide evenementen zijn ook de attracties in de Magic Forest (tweede hal) en het Troy-gebied open. De rest van de winter is alleen het Land van Toos (eerste hal) geopend. De directie verwacht uiteindelijk op ruim 620.000 bezoekers uit te komen.

Comments are closed.