Ondertekening convenant congresmarketing

Vandaag ondertekenden Leiden Marketing en een aantal partners in het nieuwe EventCenter van Holiday Inn een convenant om onder de naam Leiden Convention Bureau gezamenlijk de (inter)nationale congresmarkt te bewerken.

Stadspartners Leiden ondertekenen convenant samenwerking bij congressen

Leiden Convention Bureau

Als onderdeel van Leiden Marketing neemt Leiden Convention Bureau het voortouw om de internationale kennisstad Leiden te profileren voor congressen. Het Bureau richt zich primair op de werving van verenigingscongressen, de zogenaamde associatiecongressen. Dit zijn congressen die georganiseerd worden door (beroeps) verenigingen en die met vaste regelmaat plaatsvinden.

De samenwerkende partijen binnen Leiden Convention Bureau zijn:

  • Arriva
  • Boerhaave Congress Service
  • CORPUS ‘Congress Centre’
  • Gemeente Leiden
  • Holiday Inn Leiden
  • Pieterskerk Leiden
  • Stadspodia Leiden
  • Universiteit Leiden
  • Leiden Marketing
  • Comments are closed.