Turkish Airlines wint M!CE Award 2013

Turkish Airlines heeft tijdens het M!CE & Business Travel Event de M!CE Award voor Beste Airline in de wacht gesleept.

De Turkse luchtvaartmaatschappij wordt door de mice-branche onderscheiden vanwege het uitgebreide netwerk, de uitmuntende service aan boord en de flexibele mogelijkheden om met kleine of grote groepen naar buitenlandse evenementen te reizen. Naast Turkish Airlines waren ook airberlin en Emirates in de race voor de award.

M!CE & Business Travel Event

Het achtste M!CE & Business Travel Event trok meer dan 350 MICE-professionals naar Studio 1 in Hilversum voor hét evenement voor professionals in de zakelijke (groeps)reismarkt. Het is daarmee het grootste Nederlandse eensdaagse evenement voor de mice-branche.

De award werd uitgereikt aan Ahmet Sahin (general manager Turkish Airlines Nederland) door Martine de Knoop (directeur Trav Media Company).

Comments are closed.