Hoofdanimator Vacansoleil uitgeroepen tot leukste collega

Aniek Peters, werkzaam als hoofdanimator bij Vacansoleil Camping Holidays, is uitgeroepen tot leukste collega in de recreatie. De actie ‘De leukste collega in de recreatie’ is een initiatief van FNV Recreatie. Johan Bijlsma, sectorbestuurder FNV Recreatie, heeft vrijdag 8 november de prijs aan Aniek overhandigd.
vacansoleil-leukste-collega

Aniek Peters

Aniek Peters is afgelopen zomer als hoofdanimator werkzaam geweest op Camping Oos Heem in de Belgische ardennen. Haar collega Anikka de Jong heeft haar voor de actie opgegeven omdat ze vindt dat Aniek enorm betrokken is, lekker gek is en een goede moederrol op zich heeft genomen. Aniek is een groot voorbeeld voor Anikka.

 

 

FNV recreatie

De prijs is afgelopen vrijdag door Johan Bijlsma, sectorbestuurder FNV Recreatie, overhandigd. Johan Bijlsma: “Recreatiewerknemers verdienen het om na het drukke zomerseizoen even tot rust te komen en aan zichzelf en hun collega’s te denken.” Aniek en Anikka winnen samen een dinerarrangement in een sterrenrestaurant naar keuze. Aniek is blij verrast met de prijs en wist niet dat zij door Anikka was opgegeven. Voor haar is de benoeming een hele mooie afsluiting van het seizoen!

Brigitte van Osch, Senior Manager Camping Jobs, is trots op deze benoeming.

Vacansoleil streeft er elk jaar weer naar om enthousiaste en betrokken animatoren te selecteren die kwalitatief goed samen kunnen werken en collegiaal zijn. Deze prijs is voor ons een bevestiging dat, wat wij willen bewerkstelligen ook daadwerkelijk bereikt wordt.

Comments are closed.