Kenya Tourism Board ontvangt 150 gasten

Kenya Tourism Board (KTB) organiseerde afgelopen dinsdag samen met Rwanda en Oeganda, een succesvol evenement waarbij het aankondigen van een gezamenlijk visum de boodschap was. Dit alles vond plaats in het St. Ermin’s Hotel, Londen onder het genot van een hapje en drankje, waarbij meer dan 150 gasten aanwezig waren.

kenya-wtm2013-1

WTM 2013 London

Vele toespraken werden gehouden en het evenement werd bijgewoond door partners van KTB evenals de belangrijkste trade en media professionals met optredens van de Maasai Cultural Arts organisatie. Muriithi Ndegwa, Managing Director, Kenya Tourism Board, zei: ‘Ondanks de uitdagingen waar Kenia in 2013 mee te maken heeft gehad, hebben we ook vele successen gevierd zoals het verzorgen van een aantal high profile evenementen, waaronder de ‘African Hotel Investment Forum’, de ‘Ecotourism and Sustainable Tourism Conference’, ‘World Travel Awards Africa’ en de ‘Magical Kenya Travel Expo’. Verder als we vooruit kijken naar 2014, het jaar waarin we ons 50ste jaar van onafhankelijkheid vieren, zijn er veel nieuwe ontwikkelingen om naar uit te kijken. We hebben de introductie van de nieuwe ‘joint visum’ met onze buurlanden Rwanda en Oeganda die in werking treedt vanaf januari 2014. Dit houdt in dat toeristen en burgers vanaf volgend jaar met één visum vrij kunnen reizen door Kenia, Oeganda en Rwanda. En we hebben uitzicht op meer wereldwijde hotelketens die zich in Kenia vestigen, zoals Radisson Blu, Best Western, Dusit International en Emaar Hospitality. Kenia staat erg open voor het bedrijfsleven en kijken ernaar uit om toeristen in Kenia nog vele jaren te mogen verwelkomen’.

Voor algemene informatie ter voorbereiding op een vakantie naar Kenia, kijk op magicalkenya.com.

Comments are closed.