British Airways viert launch A380 Hongkong

De beste muziek, fashion, design en cuisine van Britse bodem kwamen een nacht samen in Hongkong om de eerste vlucht van de British Airways A380 tussen Hongkong en Londen te vieren. Tijdens dit exclusieve evenement, aangekondigd als ‘Gig on a Wing’, straalden supermodel Georgia May Jagger, ontwerpster Alice Temperly en zangeres Leona Lewis naast de gloednieuwe A380 van British Airways.
British Airways Launches A380 In Hong Kong With 'Gig On A Wing'

Alice Temperly

Het evenement ging van start met een modeshow vol glamour van de succesvolle Britse ontwerpster Alice Temperly MBE. Alice toonde haar Spring / Summer 2014 collectie uit de bekroonde Temperley London collectie. Tijdens de show daalden de modellen via de trappen van de A380 af de catwalk op.

Alice Temperley, die ondermeer jurken heeft ontworpen voor sterren als Keira Knightly, Rihanna, Beyonce en de Hertogin van Cambridge: ”

Ik was superenthousiast om door British Airways te worden gevraagd mijn nieuwe Spring / Summer 2014 collectie te presenteren in Hongkong. De mensen hier hebben echt waardering voor modern en ongedwongen design

De modeshow werd opgevolgd door een exclusief concert van, voormalig X – Factor winnares, Leona Lewis die reeds de status van multi-platina heeft bereikt met haar verkopen. Lewis speelde op de 80 meter lange vleugel van de A380 onder andere haar hits Bleeding Love, Come Alive en een cover van Lenny Kravitzs Fly Away.

British Airways Launches A380 In Hong Kong With 'Gig On A Wing'

Leona Lewis: “Het optreden op de vleugel van de British Airways A380 was een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik dacht dat het zingen op het dak van een dubbeldekkerbus tijdens de Olympische Spelen van Beijing in 2008 een moeilijk te evenaren ervaring zou zijn, maar deze ‘Gig on a Wing’ was helemaal uniek.”

Keith Williams, CEO van British Airways:

Vandaag is een nieuwe mijlpaal in de lange geschiedenis van onze service tussen Hongkong en Londen – twee wereldwijde hubs. Hongkong is al ruim driekwart eeuw een belangrijk onderdeel van het wereldwijde netwerk van British Airways, dus we zijn erg blij dat deze zeermoderne A380 op deze route gaat vliegen. Bovendien zijn wij de eerste maatschappij die non-stop vluchten uitvoert tussen Hongkong en Europa.

airbus-a380-british-airways
Supermodel Georgia May Jagger, dochter van Rolling Stones legende Mick Jagger en Jerry Hall, betrad het podium met Keith Williams, CEO van British Airways, om de avond af te sluiten. Eerder nam Georgia May Jagger nog deel aan het Britse feestmaal ter ere van de nieuwe route en stond zij in het middelpunt van de belangstelling tijdens de fotoshoots.

Vluchten met BA naar Hong Kong

British Airways biedt dagelijks twee non-stop vluchten tussen Hongkong en Londen Heathrow. De A380 dient op de service BA25 van Londen naar Hongkong en op de service BA26 Hongkong naar Londen.
Vind voordelige vluchten naar Hong Kong met Skyscanner

Comments are closed.