Met Corendon en KLM naar Curacao

Corendon International Travel/ Stip Reizen en KLM hebben bekend gemaakt dat zij volgend jaar een unieke samenwerking aangaan. Vanaf 2 januari 2014 worden er door Corendon volledig verzorgde vakantiereizen aangeboden naar Curaçao., waarvan de vlucht uitgevoerd wordt door KLM. Op deze manier versterken de 2 partijen elkaar op de Curaçao route.
punda-curacao-anwb-zorgreizen

140.000 Nederlands per jaar naar Curacao

Zowel KLM als Corendon vindt het een uitstekende aanvulling op haar huidige aanbod. De samenwerking versterkt de kwaliteit van het aanbod en routenetwerk van de twee partijen, in een marktaandeel waar meer dan 140.000 Nederlanders per jaar naar Curaçao reizen. Een samenwerking als deze zal zeker het toerisme naar Curaçao bevorderen en een bijdrage leveren aan de groeiende concurrentie op het eiland.

Parel

Corendon voegt met Curaçao een parel toe aan haar huidige aanbod. Het is de eerste long haul bestemming die Corendon gaat aanbieden. Vanaf 2 januari 2014 worden er door Corendon volledig verzorgde pakketreizen vanaf 639 euro aangeboden, waarvan de vlucht uitgevoerd wordt door KLM. Corendon en Stip Reizen hebben de beste hotels, bungalows en appartementen voor hun klanten geselecteerd; van all inclusive tot logies/ontbijt, zowel met 4 als 5 sterren. De pakketreizen zijn vanaf vandaag boekbaar via Corendon.nl.
corendon-klm

Ambitie voor long haul bestemmingen

Atilay Uslu, oprichter Corendon Vliegvakanties, laat weten: “

Het is tijd voor Curaçao. Uit onze eigen klantenkring van Stip Reizen en Corendon, goed voor ongeveer 820.000 klanten, komt veel vraag naar de Nederlandse Antillen. Wij hopen dat er nu eindelijk gezonde concurrentie ontstaat op Curaçao, en dat we het toerisme naar een nòg hoger level kunnen tillen. De samenwerking tussen Corendon en KLM biedt onze klanten een ongeëvenaarde toegang tot eindeloze mogelijkheden. De ambitie van Corendon is om de komende jaren te blijven groeien en hierbij in te zetten op zowel nieuwe (long haul) bestemmingen als meer niche producten zoals stedentrips & exclusieve reizen. KLM is een geschikte partner in het realiseren van onze groeiambitie op long haul bestemmingen in de komende jaren. Beide partijen zijn dan ook zeer tevreden met deze participatie

Comments are closed.