100 miljoenste ticket voor Thalys

Het 100 miljoenste ticket voor Thalys is gereserveerd. Het behalen van deze mijlpaal vormt het startschot voor een speciale promotie. Vanaf morgen 9 tot en met 14 oktober zijn 100.000 tickets beschikbaar in de Comfort 1 klasse voor de speciale prijs van € 49,-. Dit feestelijke tarief is geldig voor alle bestemmingen in het Thalys netwerk rechtstreeks vanuit Nederland. Tickets zijn vanaf morgen te koop via Thalys.com.
ontbijt-thalys-parijs-ontbijt-eva-groot

Belangrijke mijlpaal

Op 25 september kondigde Thalys al aan dat de 100 miljoenste reiziger binnenkort zou worden verwelkomt. Inmiddels is hét 100 miljoenste ticket gereserveerd. Ter gelegenheid van deze belangrijke mijlpaal voor Thalys worden tal van speciale acties georganiseerd, waaronder dit feestelijke aanbod en ook een online game. Deelnemers in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk maken met de online game kans op een zitplaats voor het leven of één van vier weekendjes weg voor twee personen naar Thalys bestemmingen. De finale wordt op 7 december in Brussel georganiseerd.

Comments are closed.