Finnair focust op vooruitgang

Finnair werkt deze herfst hard aan de vooruitgang van een optimale klantervaring. Naast de nieuwe menu’s van Finse topchefs en de overgang naar full-flat seats staan er nog drie nieuwe veranderingen op stapel. Finnair komt met een verdubbeling van de entertainmentopties, in economy class wordt het mogelijk maaltijden van te voren te bestellen en er wordt een nieuwe Premium Lounge gebouwd op de luchthaven Helsinki-Vantaa.
airberlin-aerodynamic-optimisation

Verdubbeling inflight entertainment opties

Op de lange afstandsvluchten komt een verdubbeling van de entertainmentopties. Het aanbod wordt verhoogd naar maar liefst 72 films en 150 TV shows. Deze zijn zowel in economy als business class beschikbaar. Op Finnair’s middellange vluchten, die uitgevoerd worden met de nieuwe Airbus A321 met Sharklets, kunnen Samsung Tab 3 tablets gehuurd worden voor €10,-. De tablets zijn voorgeprogrammeerd met talloze films, spelletjes, kranten en muziek.
“Tablets hebben duidelijk de potentie om een inflight entertainment revolutie teweeg te brengen. Tablets zijn veel lichter en gemakkelijker up-to-date te houden en bieden de klant een veel rijkere en interactieve entertainment ervaring,” zegt Jouni Oksanen, directeur Customer Entertainment. “Als deze pilot met tabletentertainment succesvol blijkt, gaan we natuurlijk bekijken of we dit op alle vluchten kunnen aanbieden.”

Vooraf bestelbare maaltijdservice
Vanaf heden is het voor economy class passagiers mogelijk om de maaltijden op Europese vluchten al vóór vertrek te bestellen. Deze service is een aanvulling op de huidige maaltijd- en snackservice en geeft passagiers een grotere keuzevrijheid. Op het menu staan vier warme maaltijden plus een frisse salade: een enchilada, boeuf bourguignon, pasta bolognese, kip korma met rijst en een verse zalmsalade. De maaltijden kosten €10,-.

Nieuwe Premium Lounge opent voorjaar 2014
Op de luchthaven van Helsinki-Vantaa wordt een nieuwe Finnair Premium Lounge gebouwd. Het design is ontworpen door de, in Helsinki gevestigde, DSIGN Vertti Kivi & Co. De Premium Lounge wordt naar verwachting volgend voorjaar geopend. Alle Finnair Plus Platinum- en Gold-leden en hun gasten, maar ook frequent flyer kaarthouders die een gelijkwaardige status hebben bij oneworld partners zijn welkom. Bezoekers kunnen genieten van privé douchecabines en een Finse sauna.

Comments are closed.