Duinrell ideale winter bestemming

Het evenementenbureau van Duinrell ontwikkelde voor de komende najaar- en winterperiode veel arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Naast groepen, die bestaan uit medewerkers of familieleden van bedrijven, kunnen individuele groepen hier natuurlijk ook voor intekenen.
duinrell-sinterklaas

Sinterklaas op Duinrell

De succesformule van de laatste drie jaar wordt ook dit jaar weer herhaald. Het Landgoed van Sinterklaas biedt de bezoekers op 17, 23, 24, 30 november en 1 december een compleet dagje uit met attracties, het Huis van Sinterklaas en het SiSa Sinterklaas concert.

‘Sinterklaas op Duinrell’ werd in 2012 uitgeroepen tot het leukste Sinterklaasevenement van Nederland. Een korte impressie is te zien op YouTube

Winterspektakel op Duinrell

Een winterse feestavond van 18.00 uur tot circa 23.30 uur in de feestlocatie De Schaapskooi. Het winterspektakel, dat voor de eerste keer op Duinrell wordt georganiseerd, is een compleet verzorgde avond uit in winterse sferen met lekker eten van La Place, een ritje in de Duinrell-attracties en een swingend feest.
Groepen vanaf 20 personen kunnen deelnemen aan dit evenement op 6, 7, 12, 13, 14, 19 december
2013, 24, 25 en 31 januari en 1 februari 2014.

Het programma:
– Ontvangst door gastheer/gastvrouw
– La Place Winterbuffet met winterse gerechten
– Attractiebezoek
– Feest met spetterend entertainment
– Hele avond onbeperkt bier, wijn en fris drinken
– Gezamenlijke afsluiting met sterretjes

Comments are closed.