Onthaasten in de sneeuw met Ski Nature

Het Frankrijk Huis introduceert een nieuwe vorm van wintersporten; Ski Nature. Hier draait alles om een winterwereld zonder drukte of vertier. Een wereld waar het landschap, de gezonde berglucht, rust en ruimte zorgen voor onthaasting. Uiteraard gecombineerd met een mooi aanbod van pistes en verblijf in een zeer comfortabel hotel. Het eerste Ski Nature arrangement is gemaakt met Hotel l’Alta Peyra in het bergdorp St. Veran, gelegen in de Zuidelijke Franse Alpen.
frankrijkhuis-winter-2013-2014

Wintersportadresjes waar je warm van wordt

Ski Nature is één van de noviteiten in het wintermagazine van Het Frankrijk Huis. Hierin een selectie uit het aanbod van chalets, hotels en appartementen in de Franse Alpen, geselecteerd op sfeer, comfort en kwaliteit. De focus ligt op luxe chaletappartementen – met de ‘look&feel’ van een chalet – maar er is ook aandacht voor trendy sneeuwhotels en superdeluxe VIP chalets.

Extra services die het verschil maken

Een wintersportvakantie is duur, vraagt een gedegen voorbereiding en is eigenlijk pas geregeld als alle bijkomende zaken in orde zijn. Het Frankrijk Huis etaleert maximaal haar specialisme door hierin optimale service te bieden

aldus directeur Michel Leijen. Elke geboekte klant ontvangt een persoonlijk en op maat gemaakt advies voor skiles, skipas, skimateriaal en vervoer, zelf te boeken of bij Het Frankrijk Huis te reserveren.

Comments are closed.