Qatar Airways lanceert 6e daagse kortingen

Qatar Airways biedt haar klanten in Europa grote kortingen aan op een breed scala van bestemmingen tijdens een zesdaagse promotie
qatar-airways

6-Daagse promotie

De zesdaagse promotie is op 2 oktober om 00:00 uur gestart en eindigt op 7 oktober om 23:59 uur. De tickets zijn te boeken voor de periode tussen januari 2014 en juni 2014.

Paul Johannes, Commercial Vice President van Noord- Zuid- en West-Europa van Qatar Airways, verklaart: “Het succes van onze voorgaande promotiecampagnes heeft ons aangespoord om deze interessante aanbieding aan passagiers te bieden die volgend jaar plannen hebben voor een vakantie of zakenreis.”

Deze zesdaagse promotie biedt klanten een uitstekende mogelijkheid om populaire bestemmingen te bezoeken en om nieuwe routes uit ons snelgroeiende netwerk te ontdekken.

“Het succes van Qatar Airways is grotendeels te danken aan de loyaliteit van onze klanten. Deze regionale promotie is onze manier om onze trouwe passagiers te bedanken voor hun aanhoudende steun en biedt ons bovendien de kans om nieuwe reizigers te verwelkomen en hen een aangename reiservaring aan boord van onze 5-sterren luchtvaartmaatschappij te bieden.”

Het geheel aan aanbiedingen is op de website qatarairways.com en bij alle reisbureaus beschikbaar. Het aantal vliegtuigstoelen is beperkt en is onderhevig aan beschikbaarheid met voorwaarden op bepaalde data en uitzonderingen op enkele bestemmingen.

Qatar Airways kende in slechts 16 jaar tijd een uiterst snelle groei en vliegt op dit ogenblik met een vloot van 129 vliegtuigen naar 132 belangrijke business en vrijetijdsbestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Pacifisch Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

De komende weken en maanden zal het netwerk verder worden uitgebreid met nieuwe bestemmingen waaronder Clark International Airport in de Filippijnen (27 oktober) en Philadelphia in de Verenigde Staten (2 april 2014).

Comments are closed.