Campervakantie voor veel mensen ultieme droomvakantie

De 2014-2015 brochure van camperreisorganisatie Travelhome is verschenen. De camperspecialist biedt campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Zuid-Amerika en Europa.
camper-america-travelhome

Maatwerkreizen voor groepen

Iedere bestemming wordt bondig geïntroduceerd met een beschrijving van de voornaamste attracties plus een hoofdstuk met praktische wetenswaardigheden en routesuggesties. Tevens vindt men een overzicht van de verschillende type campers die per verhuurder gehuurd kunnen worden. Handig zijn ook de landenkaarten waarop men in een oogopslag de steden ziet waar campers opgehaald of ingeleverd kunnen worden.

Naast individuele campervakanties stelt Travelhome ook maatwerkreizen samen voor groepen. Travelhome verkoopt reeds 26 jaar campervakanties en won de afgelopen drie jaar de Zoover Awards in de categorie ‘Beste en Populairste Specialistische touroperator’.

Een campervakantie blijft onverminderd hoog staan op het verlanglijstje van Nederlandse en Belgische toeristen

stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel. De 2014/2015 brochure wordt gratis toegestuurd en kan aangevraagd worden.

Favoriete camperlanden

In Amerika en Canada biedt Travelhome in totaal maar liefst 43 steden waar men de camper kan ophalen en afleveren. Hoewel het merendeel van de Travelhome klanten zijn eigen reisroute bepaalt, worden er in de brochure enkele routesuggesties gegeven waarbij desgewenst de campings van tevoren gereserveerd worden. Dat kan in het hoogseizoen prettig zijn omdat veel campings bij populaire parken vol zitten. Een daarvan is het populaire 25-daagse ‘fly, ride & camp West USA’ arrangement waarbij de vluchten, hotelovernachtingen, camper en de campings geboekt zijn. Een favoriete reis in Canada is de 22-daagse route door de staten British Columbia en Alberta met aanvliegen op Vancouver en na een mooie route via Banff en Jasper National Parks in Alberta via de Inside Passage weer naar Vancouver.
travelhome-vancouver-barbeque

Een camper voor iedere gezinssamenstelling

Voor iedere bestemming heeft men keuze uit verschillende campertypes. Het aanbod varieert veelal van campers voor 2 tot 7 personen. In Zuidelijk Afrika, Australië en Nieuw Zeeland worden naast conventionele campers ook verschillende types 4×4 campers aangeboden waarbij de tent soms op het dak geplaatst wordt. Behalve foto’s worden per type ook de afmetingen en faciliteiten aangegeven.

Camperhuur Europa

Wil men voor een campervakantie niet meteen een oceaan oversteken, dan kan men bij Travelhome ook terecht voor een campervakantie dichter bij huis. In Europa verhuurt Travelhome campers in Nederland, Finland, Frankrijk (inclusief Corsica), Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en Engeland.

Informatiebijeenkomsten

Naast de 2014-2015 Travelhome reisbrochure vindt men ook op de website travelhome.nl uitgebreide informatie over veel aspecten van een campervakantie. Daarnaast organiseert de reisorganisatie dit najaar een groot aantal informatiebijeenkomsten in een speciale presentatieruimte in het kantoor te Geldrop. De eerstvolgende vinden plaats in oktober: 12 oktober komen West- en Oost Canada aan bod, 19 oktober West- en Oost Amerika en 25 oktober Australië. Alle data en bestemmingen vindt men op www.travelhome.nl waar men zich tevens kan aanmelden. Tevens staat Travelhome op de aankomende Vakantiebeurs van 15 tot en met 19 januari 2014 in Utrecht.

Backpackcamper

Speciaal voor budgetbewuste backpackers heeft Travelhome een aparte website gelanceerd: www.backpackcamper.nl. In Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland kunnen jongeren betaalbaar in een busje – vaak met bonte beschilderingen – op een roadtrip. De busjes zijn eenvoudig qua indeling en uiteraard wat ouder maar voor stelletjes die luxe overbodig vinden een geweldig manier om rond te reizen en je slaapplaats altijd bij de hand te hebben.

Comments are closed.