Elektrische autoroutes voor sustainable Oregon

Oregon rekent zich rijk met een continue groter wordend uitgebreid netwerk van elektrische auto-oplaadpunten, op dit moment staat de teller op 33. Om ook toeristen kennis te laten maken met deze groene reistrend is Travel Oregon een samenwerking aangegaan met Oregon Department of Transportation voor het samenstellen van verschillende autoroutes. Travel Oregon speelt hiermee in op sustainable toerisme trend.
crossing-vida-foto-david-putzier

Groene autoroutes

De groene autoroutes zijn samengesteld om de elektrische autorijder, zowel toerist als inwoners van Oregon, te inspireren. Een vijftal routes leidt door de volgende gebieden: – Willamette Wine Country, – Zuid-Oregon, – De kuststreek, – Mt. Hood en Columbia River Gorge, – en een route langs covered bridges. De routes zijn zo uitgestippeld dat er rekening wordt gehouden met het opladen van de elektrische auto, de oplaadpunten staan aangegeven op de kaart. Toeristen krijgen de gelegenheid om Oregon te ontdekken op een milieuvriendelijke manier. Travel Oregon kijkt er naar uit om nader kennis te maken met de milieubewuste vakantiegangers en een verdere bijdrage te leveren aan het imago van Oregon als sustainable reisbestemming.

Comments are closed.