Nieuw tijdschrift Oog voor Afrika

Vanaf vandaag ligt het nieuwe publiekstijdschrift Oog voor Afrika in de winkel.Oog voor Afrika is de logische opvolger van Oog voor ZuID-Afrika dat in februari 2012 verscheen als tijdschrift en magbook over Zuid-Afrika.
oog-voor-afrika

Oog voor Afrika is van dezelfde makers als Oog voor Zuid-Afrika. Op veler verzoek heeft de redactie het perspectief verbreed en kunnen reizigers nu ook kennismaken met de omringende safarilanden.

Kleurrijk Afrikaans palet

In deze eerste editie van OOG VOOR AFRIKA worden de hoogtepunten van Namibië, Zimbabwe, Ethiopië, Tanzania en Zuid-Afrika, in woord en beeld belicht.

Oog voor Afrika is een warm en positief reis- en life style magazine voor iedereen met een grote belangstelling voor Afrika. Het ‘zwarte continent’ dat staat voor avontuur en dat talloze reislustigen aanspreekt.

Lezers herkennen de emoties in de bijzondere verhalen, de eigentijdse uitstraling, de bereikbare droomwereld, de interessante, originele aanpak van onderwerpen. In woord en beeld wordt de natuurlijke schoonheid van het continent treffend weergegeven.

Comments are closed.