Mindful overwinteren in Portugal

Voor wie deze winter op zoek is naar innerlijke rust introduceert het Portugese Martinhal Beach Resort & Hotel vanaf november tot en met april ”mindfulle” vakantiepakketten. In een druk en stressvol leven is een week Kundalini Yoga de ideale manier om fysiek en mentaal tot rust te komen. Ook zijn er Spa & Wellbeing weken voor iedereen die wil opladen. Tijdens deze weken ervaar je ook alle luxe van het vijfsterrenresort zoals het 500 meter lange strand, de spa en de restaurants waar zowel Portugese gerechten als door een speciale topchef bereide “raw food” maaltijden geserveerd worden.
Portugal, Algarve, Sagres und Umgebung

Kundalini Yoga weken: mindful overwinteren

De Kundalini Yoga weken van Martinhal zijn geschikt voor iedereen, maar wie een stressvolle levensstijl leidt heeft vooral baad bij deze vorm van yoga. Kundalini, ook wel de “yoga van het bewustzijn” genoemd, werkt reinigend door gifstoffen en gevoelens als stress, frustratie en angst op te lossen. Naast de dagelijkse meditatie- en yogalessen begeleid door internationale Kundalini yoga-experts Andrea Schipper and Andre Danke, geniet je ook van de vrij toegankelijke spa, een uur (paddle)tennis per dag en wandel je in het nabij gelegen national park en op het strand. Je verblijft in een van de luxe vakantiehuisjes of in een hotelkamer. Er zijn vier Yoga weken, van vier tot zeven nachten, verspreid over de maanden november tot en met april. Prijzen vanaf €80 per persoon per nacht, excl. vlucht. Ontbijt en lunch of diner in de drie restaurants zijn inbegrepen, variërend van een salade en smoothies tot een verse ‘vangst-van-de-dag’.

Spa & Wellbeing weken: opladen en raw food
Tijdens de Spa & Wellbeing weken zorg je optimaal voor je lichaam. Je laadt weer op want dagelijks zijn er pilates, yoga, wandel- en fietsactiviteiten in het nationaal park en op het strand. Ook krijg je 15% korting op de massages en lichaamsbehandelingen in Martinhal’s spa waar je ook kosteloos toegang hebt tot de sauna, stoombad en jacuzzi. Wie zich wil verdiepen in Ayurveda boekt een medische sessie met de Indiase geneesheer Shaik Abdul Latheef. Je overnacht in een luxe vakantiehuisje of in een hotelkamer. Er zijn meerdere Spa & Wellbeing weken in de periode november tot en met april, de eerste week vindt plaats van 2 tot 9 november. Prijzen zijn vanaf €80 per persoon per nacht excl. vlucht. Vegetarische en raw food maaltijden vallen binnen het pakket en worden bereid door een Portugese topchef.

Reviews lezen over Martinhal

Meer informatie over Martinhal vind je op Zoover.nl. Vind voordelige vluchten naar Portugal met Skyscanner

Comments are closed.