Méribel Vallée skigebied met allure

Méribel Vallée is reeds sinds vele jaren een populaire wintersportbestemming. Het resort behoort tot het grootste wintersportgebied van de wereld en blinkt vooral uit door haar hoogwaardige pistes en accommodaties, talrijke evenementen en activiteiten en een eigen unieke identiteit. Deze herfst lanceert Méribel Vallée een nieuwe promotiecampagne en treedt met deze nieuwe merknaam naar buiten. Daarbij wil Méribel Vallée haar pijlen ook actief richten op de Nederlandse markt.

Onderdeel van Trois Vallées

Méribel Vallée is onderdeel van de Trois Vallées in Frankrijk dat bekend staat als het grootste skigebied van de wereld. Het gebied staat garant voor meer dan 600 kilometer aan skipistes en telt 15 bergtoppen van meer dan 2500 meter. Het gebied blinkt uit door een hoogwaardige infrastructuur; dit jaar zijn in Méribel weer twee nieuwe gondelbanen geopend die het skigebied optimaal ontsluiten. Méribel Vallée heeft een ruime keuze aan chalets en hotels van 3 tot 5*. Daarnaast heeft het resort verschillende wellness faciliteiten, talrijke goede restaurants en een uitgebreid Olympisch sportcomplex.

Méribel Vallée profileert zich vooral als veelzijdige familiebestemming. Naast een uitgebreid netwerk aan skipistes, telt Méribel Vallée verschillende sneeuwparken en zijn er ook allerlei non-ski activiteiten. Zo zijn er speciale educatieve programma’s en speelparken voor kinderen. Tevens worden in Méribel Vallée verschillende internationale evenementen en culturele activiteiten georganiseerd. Méribel Vallée is meer dan een ski bestemming alleen en biedt ontspanning en plezier in een prachtige natuurlijke omgeving.

Kwaliteit en dienstverlening aan Wintersporters

Kwaliteit en dienstverlening staan in Méribel Vallée voorop. Dit jaar heeft het resort twee nieuwe kwaliteitslabels ontvangen waarmee het resort zich wil onderscheiden van andere skigebieden in Frankrijk. Ook luxe, comfort en gastvrijheid staan in Méribel Vallée hoog in het vaandel. Tegelijkertijd wil het resort zijn eigen unieke identiteit bewaren, hetgeen zich weerspiegelt in de verschillende kernen van Méribel Vallée die allemaal een eigen sfeer hebben.

Deze herfst lanceert Méribel Vallée een nieuwe promotiecampagne onder haar nieuwe merknaam. De merknaam Méribel Vallée moet vooral de diversiteit van het resort benadrukken en berust op 4 belangrijke eigenschappen: de unieke locatie van Méribel Vallée in het hart van de Trois Vallées, de verschillende kernen van Méribel Vallée met hun eigen identiteit, de authentieke alpine architectuur van het resort en het hoogwaardige aanbod aan toeristische producten en diensten.

Comments are closed.