12 Oktober Heksendoorn Avonturenpark Hellendoorn

Van 12 t/m 27 oktober kunnen durfals hun hart weer ophalen tijdens het jaarlijkse evenement Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. De chaotische opperheks Odelia, die vorig jaar haar intrek nam in het park, keert ook dit jaar terug en biedt het park twee gloednieuwe attracties. Beproef je lef in het vernieuwde levende spookhuis! De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in het nieuwe maïsdoolhof.

Griezelen

Houd jij van griezelen? Dan ben je bij Avonturenpark Hellendoorn aan het juiste adres, want van 12 t/m 27 oktober 2013 is het Heksendoorn! Het pretpark wordt dan omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren en het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems… Griezel, lach en doe mee tijdens de spannende Heksendoornshow van Kareltje & Jasmijn in het Gouden Theaterpaleis, die van 12 t/m 27 oktober dagelijks te zien is in Avonturenpark Hellendoorn. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht; zij kunnen op onderzoek uit in het nieuwe maïsdoolhof.

Ben jij voor niets en niemand bang? Kom dan langs in het vernieuwde levende spookhuis en laat zien dat jij geen angsthaas bent! In dit spookhuis komen angstaanjagende griezels tot leven en ze bezorgen jou het liefst de schrik van je leven! Durf jij het aan om het nieuwe levende spookhuis te bezoeken?!

Griezelavonden

Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 19 of 26 oktober 2013. Het park is dan extra lang geopend tot 21.00 uur.

Comments are closed.