Reismerken Sawadee en Baobab samen verder

Sawadee Reizen maakt vandaag bekend dat zij het merk Baobab Reizen voortzet. De organisaties Sawadee Reizen, al dertig jaar een gevestigde naam op het gebied van avontuurlijke rondreizen en Baobab hebben veel gemeen. Beiden geven de klant unieke reiservaringen en zijn koploper op het gebied van duurzaam toerisme. Dat de twee nu verder gaan onder één paraplu kan gezien worden als een natuurlijke ontwikkeling.

Passie

Floris Fluitsma, CEO van Sawadee Reizen:

Sawadee en Baobab liggen dicht bij elkaar. Bij ons beiden staat de reiziger, passie voor reizen en duurzaamheid centraal. Deze overeenkomsten zullen maken dat de Baobab reiziger zich nog steeds thuis zal voelen. De afgelopen week hebben veel Baobab klanten ons op eigen initiatief weten te vinden, dit bevestigt dat de twee merken bij elkaar passen.

Deskundigheid & stabiliteit

Floris Fluitsma: ‘Door digitalisering neemt ook in de reiswereld het contact tussen de klant en de organisatie af. Bij Sawadee geloven we juist in persoonlijk advies en professionele reisbegeleiding. Dit was zeker ook bij Baobab het geval. Wij hechten er daarom ook veel waarde aan dat we een aantal medewerkers van Baobab kunnen behouden. Sawadee is onderdeel van PEAK Adventure Travel Group, wereldwijd leidend op het gebied van avontuurlijke reizen. Daardoor weten we dat we ook dit avontuur goed aankunnen.’

Uitgebreider aanbod

Gezamenlijk bieden de merken meer dan 180 rondreizen naar 70 bestemmingen. Dit aanbod is het meest veelzijdige in de avontuurlijke vakantiemarkt. Om de reizigers die eerder bij Baobab geboekt hebben een passend alternatief te bieden heeft Sawadee extra vertrekdata gepland.

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen, onderdeel van de PEAK Adventure Travel Group Ltd, organiseert sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen naar bijzondere bestemmingen waarbij beleving van natuur en cultuur centraal staat, met aandacht voor duurzaamheid en lokale bevolking.

Comments are closed.