Travel Oregon lanceert innovatieve roadtrip planner

Samen met Roadtrippers.com heeft Travel Oregon gewerkt aan een innovatieve tool voor het plannen van een roadtrip door de staat Oregon. Via de website kunnen toekomstige bezoekers op een makkelijke manier de bezienswaardigheden en absolute ‘to-do’s’ op de geplande route in kaart brengen.
oregon-roadtrippers

Snel groeiende reiswebsite

Roadtrippers.com is Amerika’s snelst groeiende reiswebsite voorzien van een roadtrip planner. Hier kunnen bezoekers van de website hun roadtrip door Amerika uitstippelen. Travel Oregon inspireert reizigers door middel van het verstrekken van reisinformatie op hun uitgebreide website, social media kanalen en via gratis brochures. De samenwerking tussen beide partijen resulteert in de tool op de website https://oregon.roadtrippers.com/. De Oregon informatie is verreikt met alle kennis die Travel Oregon heeft qua bezienswaardigheden, bovendien wordt het uitgebreide overzicht van Scenic Byways geïntegreerd. Deze herfst komt de roadtrip planner ook op de website van TravelOregon.com.

De website oregon.roadtrippers.com heeft een strak design en gebruiksvriendelijke interface. Er is een grote database met vele verschillende routes door de prachtige natuur van Oregon beschikbaar met daarnaast de unieke attracties langs de route. Na het bekijken van de routes, is er een mogelijkheid om de favorieten op te slaan in een persoonlijke ‘wish-list’.

Bij Travel Oregon creëren we gebruiksvriendelijke applicaties die het plannen van een Oregon reis makkelijk en aangenaam maken, daarom zijn we nu extra trots dat we het eerste verkeersbureau van Amerika zijn die een samenwerking zijn aangegaan met Roadtrippers.com

aldus Mo Sherifdeen, Director of Global Integrated Marketing bij Travel Oregon. “De nieuwe road-trip planner versterkt onze behaalde positie als innovator in de reisbranche, met als doel het inspireren van reizigers”.

Vind voordelige vluchten naar Oregon met Skyscanner

Comments are closed.