Peter Pan’s Neverland in Wales

Na maanden van geheimhouding, heeft het attractiepark Oakwood, gelegen in Pembrokeshire in het zuidwesten van Wales, een heel nieuw deel aan het park toegevoegd. Neverland, geïnspireerd op het sprookjesland uit het verhaal van Peter Pan, heeft een oppervlakte van maar liefst drie hectare en beschikt over acht nieuwe attracties.
neverlandoakwood-wales

Wales voor families

Wales is uitermate geschikt voor familievakanties. Jong en oud kan genieten van kastelen die de bezoekers terugbrengen naar de tijd van de ridders, kindvriendelijke musea, mooie wandelroutes en spannende buitenactiviteiten. Wales beschikt ook over enkele attractieparken, waar grote en kleine kinderen al hun energie kwijt kunnen. Oakwood in Pembrokeshire is er één van.

Peter Pan, Tinkerbell en Kapitein Haak

Onlangs heeft Oakwood Neverland aan haar attracties toegevoegd, geïnspireerd op het verhaal van Peter Pan. De attracties in Neverland verwijzen naar figuren uit het bekende Disney sprookje. Skull Rock is een piraten wildwaterbaan, Lost Boys Adventure is een speurtocht naar de verborgen plekjes van het park en Crocodile Coasters is een achtbaan met als thema de krokodil uit het verhaal van Peter Pan. Tink’s Flying School is gebaseerd op het personage Tinkerbell en ook Jolly Roger en Kapitein Haak hebben een eigen attractie in Oakwood’s Neverland.

Over Oakwood

Oakwood is een gevarieerd attractiepark met glijbanen, achtbanen en diverse familieattracties. Een van de meest populaire attracties is Drenched, waarbij men met 88 kilometer per uur vanaf 30 meter hoogte in een grote plas water valt. Het park is –met uitzondering van de wintermaanden en feestdagen– dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is het park op enkele dagen ook in de avonduren open.

Comments are closed.