VVV Zuid-Limburg geeft 5.000 minuten weg

VVV Zuid-Limburg is steeds actiever op het gebied van social media zoals facebook, twitter, pinterest en youtube. Middels interactieve content, foto’s, video’s, acties, themacampagnes en gerichte advertenties informeert VVV Zuid-Limburg haar fans over alles wat er in Zuid-Limburg te doen is. Binnenkort verwacht de VVV de 5000ste fan op Facebook te verwelkomen. Deze mijlpaal wil de VVV niet ongemerkt voorbij laten gaan. VVV Zuid-Limburg gaat 5.000 Zuid-Limburg minuten weggeven aan één van de 5000 VVV Zuid-Limburg facebook fans wanneer de teller op 5000 likes staat.
logo-vvv-zuid-limburg

‘Like’ VVV Zuid-Limburg

Op Facebook telt de VVV Zuid-Limburg inmiddels ruim 4.300 likes en de reacties en nieuwe likes blijven binnenkomen. De pagina heeft inmiddels een bereik van meer dan 32.000 facebookers per week. Bezoekers die de facebookpagina ‘liken’, blijven op de hoogte over Zuid-Limburg, kunnen waardevolle tips delen & geven en kunnen nu kans maken op 5.000 Zuid-Limburg minuten.

5.000 Zuid-Limburg minuten

Bestaande facebook fans van VVV Zuid-Limburg hoeven niets te doen en maken automatisch kans. Nieuwe fans kunnen via www.winbijvvvzuidlimburg.nl op ‘vind ik leuk’ klikken. Eén van de 5.000 fans wint 5.000 minuten Zuid-Limburg. Fans die de grens van 5.000 fans passeren, maken geen kans meer. De winnaar wordt bekendgemaakt via het facebookprofiel van VVV Zuid-Limburg. De prijs bestaat onder andere uit 2 hotelovernachtingen incl. ontbijt in het viersterren ‘Landhotel Alberts’ o.b.v. 2 personen.

Comments are closed.