Prinsessendagen Paleis het Loo

Nog twee keer deze zomer worden op Paleis Het Loo de ‘Prinsessendagen’ georganiseerd: op de dinsdagen 6 en 13 augustus. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als een echte prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon! In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud.
prinsessendag-paleis-het-loo

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie worden er op de dinsdagen op Paleis Het Loo ‘Prinsessendagen’ georganiseerd, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, kunnen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen. Voor al deze extra activiteiten tezamen wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram of koets te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis in Apeldoorn te volgen. Hierbij loop je met een hoofdtelefoon door de paleiskamers en worden er spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners verteld. Voor alle kinderen is er een leuk cadeautje.
Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Deelname Prinsen- en Prinsessendag:

€ 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen. Aanmelding deelname niet nodig.

Comments are closed.