Vroegboekvoordeel bij Holland America Line

Holland America Line heeft een interessante vroegboekactie. Metde ‘Explore4’ actie worden reizigers aangespoord om vroeg te boeken voor een cruisevakantie. Explore4 biedt vier exclusieve vroegboekvoordelen op geselecteerde cruises in december 2013 en cruises in 2014. Om alle vier de voordelen te ontvangen, dient de cruise voor 15 oktober 2013 te worden geboekt.

Voordelen op een rij

De voordelen van de Explore4 vroegboekactie zijn een gratis Signature-drankenpakket of een drankenkaart, een gratis diner in een specialiteitenrestaurant aan boord, een verlaagd tarief voor de derde en vierde gast die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden. Gasten ontvangen alle vier de voordelen bij het boeken van speciaal geselecteerde cruises naar bijna alle bestemmingen van Holland America Line, waaronder Alaska, Australië/Nieuw Zeeland, Canada/New England, Caribisch gebied, Europa en Zuid Amerika/Antarctica.

Gratis drankjes

Afhankelijk van de gekozen cruise, ontvangen gasten een gratis Signature-drankenpakket of een drankenkaart. Het drankenpakket, dat is uitgesloten op cruises in het Caribisch gebied en Mexico, heeft een waarde van $100US per hut per dag. In het pakket zijn wijn, bier, sterke dranken, cocktails, frisdranken en koffie opgenomen. De drankenkaart is van toepassing op bepaalde cruises naar het Caribisch gebied en Mexico. De kaart heeft een waarde van $100US per hut en geldt voor alcoholische en non-alcoholische dranken.

Gratis dineren

Voor het gratis diner in een specialiteitenrestaurant kunnen gasten terecht in het Italiaanse restaurant Canaletto of het bekroonde restaurant Pinnacle Grill, afhankelijk van de geboekte hutcategorie. Gasten in een binnenhut krijgen een diner aangeboden in Canaletto, waar gerechten worden geserveerd uit verschillende Italiaanse regio’s. De Pinnacle Grill biedt een verleidelijk menu met bijzondere vlees- en visgerechten en gasten in een buitenhut of een hut uit een hogere categorie mogen hier van een gratis diner genieten.

Voordelig met het gezin

Met het verlaagde tarief voor een derde en vierde gast in dezelfde hut kan een gezin met kinderen een droomcruise langs Europese steden boeken, een tropische vakantie naar de Caraïben of een langere reis naar een exotische bestemming maken. In het Caribisch gebied starten de cruiseprijzen al bij € 549,- voor de eerste en tweede gast en € 99,- voor de derde en vierde gast in dezelfde hut.

De flexibele boekingsvoorwaarden geeft gasten de mogelijkheid om de reservering tot 90 dagen voor vertrek kosteloos te wijzigen.

Vroegboeken loont

“De Explore4 promotie biedt een serieus voordeel om je droomcruise vroeg te plannen én te boeken,” zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing & Sales bij Holland America Line. “Deze aanbiedingen voegen nog meer waarde toe aan de Holland America Line cruise-ervaring. Door het geven van vier voordelen in één promotie tonen we dat het echt de moeite waard is om vroeg te boeken.”

Meer informatie over de Explore4 aanbiedingen.

Comments are closed.