Las Vegas viert de zomer!

Een verblijf in Las Vegas is meer dan een kamer met een fantastisch uitzicht en goede roomservice. De Las Vegas Strip pakt uit deze zomer en heeft diverse verrassingen in petto voor haar bezoekers.

Grand Canal Shoppes at the Venetian 9/17/08

Carnevale in Las Vegas

De Venetian en Palazzo vieren deze zomer carnaval zoals ze in Venetië doen. De bezoekers van de twee resorts wanen zich sowieso in Italië wanneer ze de Italiaanse thema hotels bezoeken in Las Vegas. En nu tot 8 september zelfs een tikkeltje meer, met alle festiviteiten en activiteiten rondom ‘Carnevale’. Het meest bekende carnaval in Europa vindt plaats in Venetië en heet ‘Carnevale’.
Kunst, cultuur en eten, dat zijn de pijlers van het bekendste festival in Europa, sinds het ontstaan ervan in 1162.

Duizelingwekkend retourtje Strip 
Wellicht de meest spectaculaire attractie van 2013, maar alleen voor mensen met een lef en een goede maag. VooDoo Skyline, een zip ride tussen de de Masquerade toren en Ipanema toren van Rio All-Suite Hotel & Casino resort. Met een snelheid van ongeveer 50 kilometer per uur, scheert de tweezitter vanaf de 122 meter hoge populaire club VooDoo lounge naar beneden, maar ook terug. Dit is dus geen zipline, want die raast naar beneden, de zip ride scheert naar beneden, maar ook weer terug omhoog. Naast een gegarandeerde adrenaline kick, belooft de zip ride ook een 360 graden uitzicht over de Strip.

De VooDoo Skyline in Las Vegas opent eind deze zomer haar deuren. Waaghalzen kunnen dagelijks van 12 uur ’s middags tot middernacht een retourtje Strip malen. De kosten zijn nog niet bekend.

Meer informatie op www.riolasvegas.com

Happy birthday!

Het themapark van Circus Circus ‘Adventuredome’ is op 23 augustus jarig en dat betekent feest! Adventuredome trakteert haar bezoekers en gasten op cupcakes, confetti en shows met clowns. Dit 20-jarige jubileum wordt maar liefst een maand lang gevierd. Met speciale tarieven voor verblijf, cadeaus en een verjaardagsfeest in echte circusstijl.

Het themapark is in 1993 geopend en is van 4 attracties uitgegroeid naar 25 attracties voor jong en oud.

Vind voordelige vluchten naar Las Vegas met Skyscanner

Comments are closed.