Deze zomer uit je dak met Joe Cocker in Kroatië

De internationaal gerenomeerde Britse rock- en blueszanger Joe Cocker geeft op 21 augustus 2013 een exclusief optreden in het schitterende Romeinse amfitheater in Pula.
Cocker, bekend vanwege zijn ruigestem en kenmerkende gebaren, ontving talloze prijzen en scoorde grote hits, waaronder het nummer 1-duet ‘Up where we belong’ met Jennifer Warnes en een groot aantal Beatles-covers.
joe-cocker-kroatie

Park Plaza Histria Pula

Combineer dit grandioze concert met een stijlvol verblijf in het Park Plaza Histria Pula, een topresort waar u heerlijk kunt ontspannen. U vindt er onder meer binnen- en buitenzwembaden, het internationale restaurant Taverna, een gloednieuwe, stijlvolle champagnebar waar proeverijen worden georganiseerd met mousserende wijnen uit Istrië (alleen wijn uit de Champagne streek in Frankrijk mag ‘champagne’ heten), evenals een luxe spa. Wanneer u met het hele gezin afreistdan biedt Park Plaza Verudela Pula luxe appartementen met uitzicht op zee, drie zwembaden, diverse restaurants en andere voorzieningen op het terrein, waaronder een speciaal kinderparadijs.

Pula is een van de grootste steden op het schiereiland Istrië, de meeste westelijke punt van de Republiek Kroatië. Deze historische Romeinse stad biedt naast ongerept natuurschoon en kristalhelder water een overvloed aan culturele activiteiten in het schitterende, goed behouden amfitheater uit de 1e eeuw n.Chr., waaronder het internationale filmfestival van Pula, dat dit jaar 60 jaar bestaat.

Ga voor meer informatie of voor boekingen naar onze website.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Kroatië

 

Vind voordelige vluchten naar Kroatië met Skyscanner

Comments are closed.