China Business Award 2013

Nederlandse bedrijven die succesvol zaken doen in China en/of Hongkong kunnen zich vanaf nu
inschrijven om mee te dingen naar de China Business Award 2013.
cathay-pacific-china-business-awards

17e Keer

De China Business Award zal dit jaar voor de 17de keer worden uitgereikt door Cathay Pacific Airways
en de China Kamer van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH). De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit zowel het bedrijfsleven als uit overheden, die zich zullen beraden over welke Nederlandse onderneming in de afgelopen 2 jaar op een innovatieve en succesvolle wijze zakelijke activiteiten heeft ontplooid op de Chinese markt.

Bedrijven kunnen zich aanmelden tot 1 september 2013 via www.cathaypacific.nl/cba. Naast het
deelnameformulier is op deze site meer achtergrondinformatie te vinden over de Cathay Pacific China
Business Awards.

In 2012 mocht STL Group de award in ontvangst nemen en in 2011 werd Webpower uitgeroepen tot de winnaar. Naast de prestigieuze award zelf bestaat de prijs uit twee Cathay Pacific Business Class tickets naar China inclusief een aantal overnachtingen in een Shangri-La Hotel. Daarnaast wordt in diverse media aandacht besteed aan het winnende bedrijf.

Naast de China Business Award zal de Hong Kong Shooting Star uitgereikt worden aan een Nederlands bedrijf die opereert vanuit Hongkong. De winnaar wordt gekozen door de Kamer van Koophandel in Hongkong, Cathay Pacific en NCH. De uitreiking van beide Awards zal op feestelijke wijze plaatsvinden op 12 november 2013 en zal aansluiten op de Horasis Global China Business Meeting. De Global China Business Meeting is de belangrijkste jaarlijkse bijeenkomst van Chinese zakelijke leiders en hun internationale counterparts.

Comments are closed.