Holiday Extras en GSA Somnium Sales uit elkaar

Holiday Extras in de toekomst zonder Somnium Sales in Nederland: De onderneming in Munchen is met de Nederlandse General Sales Agent uit elkaar gegaan. De bemiddelaar van hotels en parkeerplaatsen bij luchthavens en cruisehavens heeft één jaar met de vertegenwoordiging samengewerkt.

holiday extras

Structurele hervormingen

Holiday Extras argumenteerd de beslissing, dat de coöperatie niet aan de verwachtingen van de onderneming voldoet– maar er is desondanks veel potentieel in de Nederlandse markt. Martin Pundt, CEO Continental Europe van Holiday Extras:

Nederland is voor ons een van de belangrijkste markt in het buitenland. Wij willen hier graag ook in de toekomst groeien, maar wij moeten ons structureel nieuw opstellen.

Dus is Holiday Extras op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland, verklaart Pundt verder.

Bereikbaarheid

In de tussentijd kunnen zich verkooppartners direct tot het Holiday Extras team in Munchen richten. Hier staan e.a. medewerkers ter beschikking die Nederlands spreken. Je bereikt het team onder: +49-89-678059 020 of
info@holidayextras.de

Comments are closed.