Worldhotel Bel Air milieuvriendelijk

Op een hippe, groene en duurzame manier Den Haag en Scheveningen verkennen start bij Worldhotel Bel Air Den Haag. Dit Haagse hotel streeft naar een zo min mogelijke belasting van de planeet in combinatie met een zo goed mogelijke ervaring voor haar gasten. Gloednieuw – en ideaal voor de zomer – zijn de houten Bough Bikes. Deze 100% duurzaam verantwoorde fietsen maken van een ritje een ware back-to-nature ervaring. Liever elektrisch rondzoeven? Pak dan een hippe e-bike of een van de elektrische green scooters. Al deze milieubewuste vervoersmiddelen maken een verblijf bij Worldhotel Bel Air niet alleen leuk, maar ook gezond. Zowel voor jou als voor de natuur.

Worldhotel Bel Air Den Haag

Worldhotel Bel Air Den Haag

Duurzaam ritje

Worldhotel Bel Air Den Haag geeft haar gasten vanaf deze zomer de keuze uit een hele range aan milieubewuste vervoersmiddelen. De meest opvallende verschijning op het parkeerterrein is toch wel de Bough Bike. Deze bijzondere fiets wordt uit één stuk eikenhout gemaakt en is daarmee een zeer duurzame creatie. De productie levert namelijk veel minder CO2-uitstoot dan die van hun stalen broertje en er wordt uitsluitend hout uit verantwoord beheerde bossen in de Franse Jura gebruikt. Het hotel heeft daarmee een primeur: de eerste in Nederland die de houten fietsen aan haar gasten ter beschikking stelt. Daarnaast zijn er voor de gast verschillende elektrische vervoersmiddelen voor een ritje door de stad of naar zee. De keuze bestaat uit hippe e-bikes met een batterij voor optimaal fietsgemak en elektronische scooters. Deze trendy elektronica sluit je na een dagje toeren aan bij het oplaadpunt en de volgende dag zijn ze weer startklaar. Ook voor eigen elektrische auto’s van hotelgasten zijn oplaadpalen beschikbaar.

Duurzame connectie

Hotelmanager Stephan van der Meulen vertelt waarom juist Worldhotel Bel Air met deze introductie komt:

Onze eerste stap naar duurzaam innoveren is onze samenwerking met Ja Natuurlijk. Het GEM-museum waar deze internationale kunstmanifestatie wordt gehouden is vlakbij, en de samenwerking is een groot succes. Met onze nieuwe mobiele aanwinsten bouwen we verder aan onze duurzame connectie. Het is voor ons een heerlijke uitdaging om te blijven vernieuwen en we willen graag duurzaam inspireren op zo veel mogelijk manieren. Dat is de toekomst, zowel voor ons hotel als voor onze stad en de wereld als geheel!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Den Haag

 

Reviews lezen over Den Haag

Meer informatie over Den Haag vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Den Haag. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van het Worldhotel Bel Air, Den Haag

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.