Alles Is Liefde Dag

In 20 spirituele centra in heel Nederland wordt op zaterdag 28 september voor het tweede jaar de Alles Is Liefde Dag gehouden met tal van gratis bijeenkomsten. Op die dag staan tal van activiteiten op de programma’s van de 20 centra. Tenminste één bijeenkomst is er op iedere locatie steeds gratis. Daarnaast worden sommige bijeenkomsten tegen vergoeding aangeboden.

alles-is-liefde-dag

Deze dag is een initiatief van het spirituele agendamaandblad Koorddanser en Centrum Djoj in Rotterdam. Doel van deze dag is om gezamenlijk het thema Liefde neer te zetten en een golf(beweging) van Liefde in de wereld te brengen. Ieder centrum doet dat met een eigen programma waarin Liefde centraal staat. Het is de tweede keer dat deze dag wordt georganiseerd. Vorig jaar bezochten ruim 900 mensen de Alles Is Liefde Dag in de deelnemende centra.

Samenwerking

Het is uniek dat zoveel spirituele centra in Nederland samenwerken aan een evenement. Annika Hartman van Centrum Djoj:

Mooi om te zien dat centra samen te werken. Verbinding is precies waar het om gaat deze dag!

Iedereen weet wat liefde is en uit dat op zijn of haar manier. Hoe heerlijk is het om liefde te geven en te ontvangen? Op de Alles Is Liefde Dag gaan deelnemers samen met anderen weer rbinding met liefde maken.
Ewald Wagenaar van Koorddanser:

Steeds opnieuw kiezen voor Liefde! Dat kan zijn met jezelf, je partner, anderen om je heen, maar ook dingen in je leven waarvoor je dankbaar bent. Wees je deze dag extra bewust van je liefde en doe iets liefdevols, of dat nu groot of klein is.

De volledige programma’s van de 20 centra komen in augustus op www.allesisliefdedag.nl.

Koorddanser is het grootste spirituele agendamagazine voor bewustzijnsontwikkeling, met iedere maand artikelen en de spirituele agenda’s van ca 150 centra in ons land. Centrum Djoj is een groot centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam. Het programma is bijzonder breed: van communicatiecursussen, coaching, massage, meditatie, familieopstellingen, dans, yoga en sjamanisme tot thema-avonden en business trainingen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.