Winnaar Facebook actie Drentse Fiets4Daagse

Maandag 8 juli heeft Thommy Schuurink, uit Arnhem, zijn fiets in ontvangst genomen bij Tweewielercentrum Kleijberg in Diever. Thommy deed mee aan de Facebook actie van de Drentse Fiets4Daagse. Thommy Schuurink reageerde zeer verheugd toen zijn vriendin vertelde dat hij een fiets had gewonnen.

Winnaar Facebook actie Drentse Fiets4Daagse

Thommy Schuurink trotse winnaar Facebook actie Drentse Fiets4Daagse

Top, om zo’n mooie prijs te winnen, het was de moeite waard om van Arnhem naar Diever te komen.

vertelt de Arnhemmer. De Drentse Fiets4Daagse is actief op Facebook en probeert zo veel mogelijk volgers te krijgen om op die manier meer bekendheid te genereren. Door de Facebookpagina van de Drentse Fiets4Daagse te ‘’liken’’ en het bericht te delen maakte je kans op een Gazelle fiets.

Facebook actie

De nieuwe 4Kids routes waren voor de Fiets4Daagse aanleiding om daar via de sociale media bekendheid aan te geven, wetende dat deze jongere doelgroep actief is op Facebook, Hyves en Twitter. De win-actie met de mooie Gazelle fiets heeft in totaal ruim 1000 likers opgeleverd.

vertelt Ieke Knoop (coördinator van de Drentse Fiets4Daagse 4Kids). Naast de nieuwe fiets heeft Thommy Schuurink een gratis deelname voor twee personen voor de Drentse Fiets4Daagse 2014 ontvangen.

Activiteiten

Drentse Fiets4Daagse 
Van 23 t/m 26 juli gaat de 48e Drentse Fiets4Daagse van start. Naast de reguliere route zijn er dit jaar ook 4Kids routes. Kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar fietsen 1,2,3 of 4 dagen samen met hun ouders of opa en oma. Onderweg worden er allerlei activiteiten georganiseerd waar de kinderen van de 4Kidsroutes aan mee mogen doen. De activiteiten variëren van een roofvogelshow tot boogschieten. Er zijn 4Kids routes in de startplaatsen: Norg, Diever, Westerbork, Meppel en één dag in Emmen (25 juli).

Inschrijven

Inschrijven
Inschrijven voor de Drentse Fiets4Daagse is mogelijk via de website van de Fiets4daagse (www.fiets4daagse.nl) of bij de startplaatsen: 22 juli van 11.00 uur – 17.00 uur en 23 t/m 26 juli van 08.00 uur – 11.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drentse Fiets4Daagse: 0521-594 130.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Drenthe

 

Reviews lezen over Drenthe

Meer informatie over Drenthe vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Drenthe. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Drenthe

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.