Eurocamp breidt aanbod uit in 2014

Eurocamp, de specialist in luxe campingvakanties van moederbedrijf Holidaybreak lanceert vandaag het nieuwe aanbod voor 2014. Door een uitbreiding van de bestaande samenwerking met zusterbedrijf Keycamp biedt Eurocamp haar klanten meer bestemmingen en accommodaties voor het nieuwe seizoen. Er zijn 20 topcampings en luxe accommodaties toegevoegd aan het aanbod, dat vanaf vandaag via www.eurocamp.nl te boeken is.

Eurocamp

Eurocamp

169 bestemmingen in 2014

Europees marktleider op het gebied van luxe campingvakanties in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Luxemburg, Duitsland, Kroatië, Zwitserland en Nederland heeft haar ruime aanbod nog verder uitgebreid. Dankzij de samenwerking met Keycamp gaat Eurocamp voor 2014 zelfs 169 bestemmingen in Europa aanbieden. Nieuw zijn onder andere populaire campings als Valle Gaia in Toscane, Club Colombier aan de Côte d`Azur en La Palombiere in de Dordogne. Daarnaast worden exclusieve boomhutten, luxe stacaravans en de nijntje stacaravan aan het aanbod toegevoegd.

Over Eurocamp

Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op ruim 169 bestemmingen in Europa. Er wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent, een luxe safaritent of een lodge. Vanaf seizoen 2014 kunnen ook accommodaties van Keycamp via Eurocamp geboekt worden waardoor twintig nieuwe bestemmingen en luxe accommodaties aan het aanbod worden toegevoegd. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop. Met een druk gezinsleven is het wel zo prettig dat Eurocamp klanten zelf kunnen bepalen wanneer zij willen aankomen en vertrekken. Op onze campings worden onze klanten ontvangen door onze eigen goed opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis.

Over Holidaybreak

Eurocamp en Keycamp zijn beide onderdeel van Holidaybreak, marktleider in het Verenigd Koninkrijk en op andere belangrijke Europese markten. Holidaybreak is op haar beurt weer onderdeel van het beursgenoteerde Cox & Kings Limited, één van de oudste en grootste reisbedrijven ter wereld met haar hoofdkantoor in India. Holidaybreak beschikt momenteel over vijftien sterke merken met toonaangevende posities in de reiswereld. Zie ook www.holidaybreak.co.uk.

Informatie & boekingen

Surf voor meer informatie en het volledige reisaanbod van 2014 naar www.eurocamp.nl/2014.

Comments are closed.