VV Almere en Almere City Marketing verhuizen

VVV Almere en Almere City Marketing verhuizen naar een gemeenschappelijk pand in Citymall Almere in Almere Centrum. Vanaf 22 juli zijn zij beiden gevestigd aan de Diagonaal 199. VVV Almere is een onderdeel van Almere City Marketing. Op de nieuwe locatie zijn beide bedrijven nu in één pand gehuisvest.

vvv-verkeersbureau-almere

Nieuwe

VVV Almere opent op 21 juli de nieuwe deuren. Toeristen, winkelend publiek en de inwoners van Almere kunnen dan nog beter worden bediend: de VVV is ruimer van opzet, gelegen op een mooie zichtlocatie, midden in de winkelstraat, bij het evenemententerrein de Esplanade, de bioscoop, schouwburg, hotel en rondvaartboot, en straks uiteraard de Veiligheidsexpo. Zo zegt Nik Smit, directeur van Almere City Marketing:

Op deze nieuwe locatie kunnen we nog beter laten zien wat Almere allemaal te bieden heeft. Daarnaast is het veel efficiënter om vanaf één locatie actief te zijn.

Almere City Marketing verhuist naar de eerste verdieping van het gezamenlijke pand, boven de VVV die op de begane grond gevestigd zal zijn.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.