Privéjet-gevoel zonder het prijskaartje

Persoonlijke aandacht, luxe extra’s en een toestel met het formaat van een privéjet. Vliegen met SkyWork Airlines is een ervaring die je niet snel vergeet, maar wel snel weer boekt. Aan de prijs zal het namelijk niet liggen, want de vluchten zijn net zo prettig als betaalbaar. In 1983 begonnen als airline voor zakenreizigers en privépersonen, is SkyWork Airline inmiddels uitgegroeid tot populaire luchtvaartmaatschappij op zakelijke- en vakantiebestemmingen als Nice, Barcelona en Mallorca. Vanaf Amsterdam vliegt de maatschappij 6 keer per week naar Bern vanwaar er snelle verbindingen zijn naar het Oberland. In de Zwitserse hoofdstad is het heerlijk shoppen, borrelen of cultuursnuiven – en zo’n trendy citytrip begint en eindigt met privéjet allure.

logo_3_oC

Het privéjet-gevoel

Vliegen met SkyWork Airlines is anders. Of eigenlijk: het is zoals het vroeger was. Snel boarden, mooie leren stoelen, niet hoeven betalen voor je cola en een persoonlijk welkom van de crew. SkyWork Airlines vliegt met het meest geruisloze en comfortabele Dornier 328 propellortoestel op de route Amsterdam-Bern en biedt plaats aan maximaal 31 personen. Dat betekent ook één stewardess voor maximaal 31 personen waardoor persoonlijke service centraal staat. Niet alleen is een vlucht in dit toestel uitermate comfortabel, in vergelijking met een jet is de Dornier 328 uitermate brandstofbesparend. Aan boord zijn luxe snufjes als een inflight Ipad voor elke passagier, hapjes en drankjes en een uitstekende service standaard. Bern is de thuisbasis van SkyWork Airline, waarvandaan op 25 Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam, wordt gevlogen.

Shoppen en chocolade

Hou je van shoppen, dan is Bern een absolute aanrader. Niet alleen beschikt de stad over de grootse overdekte winkelpromenade van Europa met maar liefst zes kilometer overdekt winkelgebied, ook de Moserstrasse en de Langgasstrasse zijn het bezoeken meer dan waard. Of je nu gaat voor bekende merken of liever struint in schattige kleine boetiekjes, je komt hier zeker aan je trekken. Zo ga je voor hippe tweedehandskleding naar ST ART, kijk je voor van alles en nog wat bij warenhuis Globus en haal je bij Heimatwerk je souvenirs. Tijd voor een break? Bij trendy lunchbar Tingel Kringel eet je op maat gemaakte bagels en drink je jouw perfecte koffie. Mocht je daarna nog trek hebben, koop dan bij Confiserie Tschirren handgemaakte chocolade truffels to die for. Dat is nog eens een lekker dagje uit! Wie vanuit Nederland in luxe naar Zwitserland wil vliegen, boekt dus een tripje naar de Unesco World Heritage stad van het Berenpark, het Bundeshaus, de Botanische tuinen en meer – veel meer.Over SkyWork Airlines


SkyWork Airlines is een Zwitserse luchtvaartmaatschappij met als basis luchthaven Bern, de internationale luchthaven van Bern. De maatschappij verzorgt vluchten naar grote steden binnen Europa en vakantiebestemmingen rondom de Middellandse Zee. Amsterdam is een van de vijf belangrijkste bestemmingen waar SkyWork Airlines vanuit de basis Bern – Belp nu bijna 2 jaar op vliegt. Deze zomer vliegt de maatschappij met zijn vijf Fairchild Dornier 328’s en één Bombardier Dash-8 Q400 naar in totaal 25 bestemmingen. Zie ook www.flyskywork.com.Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Amsterdam met Skyscanner

Kaart van Schiphol, Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.