UNICEF op Schiphol voor malarianetten Burundi

Deze zomer wordt op Amsterdam Airport Schiphol extra aandacht gevraagd voor UNICEF met als doel geld in te zamelen voor malarianetten in Burundi. Reizigers kunnen op verschillende manieren een donatie doen.

UNICEF actie malarianetten Burundi

UNICEF actie malarianetten Burundi

Doneren

Reizigers wordt in de gelegenheid gesteld hun aankoopbedrag in de winkels achter de paspoortcontrole te verhogen met een bijdrage aan UNICEF. Ook reizigers die een parkeerplaats op Schiphol boeken via www.schiphol.nl/smartparking kunnen een extra donatie doen voor de aankoop van malarianetten. In de terminal wordt daarnaast op verschillende manieren extra aandacht gevraagd voor de collectezuilen voor UNICEF.

Schiphol Group ondersteunt UNICEF.Tot en met 2014 werkt Schiphol Group intensief samen met UNICEF. Zo worden o.a. veilingen georganiseerd door de medewerkers van Schiphol Group. De opbrengst van de collectezuilen in de terminal komen tot en met 2014 ten goede aan het wereldwijde werk van UNICEF. Meer informatie over de samenwerking tussen Schiphol Group en UNICEF is te vinden op www.unicef.nl/schiphol.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.