Wereldwijde introductie van IHG Rewards Club

IHG (InterContinental Hotels Group) introduceerde vandaag de IHG® Rewards Club, zijn verbeterde, toonaangevende loyaliteitsprogramma, dat voorheen Priority Club® Rewards werd genoemd. IHG Rewards Club biedt leden alle bestaande voordelen, plus een aantal nieuwe voordelen, zoals gratis internet voor alle leden binnen het IHG-netwerk van meer dan 4.600 hotels – een unicum in deze sector. Dit geldt met ingang van vandaag voor Elite-leden en vanaf 2014 voor alle leden: bij een overnachting in een van deze hotels, in de bar bij een kop koffie of bij een ongeplande vergadering.

ihg2

De IHG Rewards Club is het eerste en grootste loyaliteitprogramma voor hotels. Bezoekers en gasten kunnen online of in elk IHG-hotel meer informatie over de veranderingen en de voordelen vinden of zich gratis aanmelden.

Leden krijgen onder meer de volgende nieuwe voordelen:

 • Gratis internet voor Elite-leden vanaf juli 2013 en voor alle leden vanaf 2014
 • De mogelijkheid om sneller de Elite-status te verdienen door in hotels van drie of meer verschillende IHG-merken te overnachten
 • Reward-nachten tellen mee voor het verdienen van de Elite-status
 • De ‘extra’ nachten van Platinum Elite-leden worden meegenomen naar het volgende lidmaatschapsjaar voor de handhaving van hun status

Bestaande toonaangevende voordelen:

 • Punten verlopen nooit
 • Er zijn geen ‘blackout dates’ voor Reward-nachten, dus leden zijn altijd welkom
 • Sneller punten verzamelen door een combinatie van Points & Cash te gebruiken
 • Punten inwisselen voor vluchten met meer dan 400 vliegmaatschappijen met Flights AnywhereTM, voor hotelovernachtingen vrijwel overal met Hotels Anywhere, of voor het zoeken, boeken en kopen van huurauto’s bij bekende lokale en wereldwijde verhuurders op luchthavens overal ter wereld met Cars Anywhere
 • Exclusieve voordelen alleen voor leden in de hotels
 • Ons conciërgeprogramma om u te helpen een specifiek Reward-product te vinden
 • En verdien punten met uw dagelijkse uitgaven bij onze partners en bij het winkelen en dineren

Richard Solomons, Chief Executive, IHG:

IHG Rewards Club is veel meer dan alleen een nieuwe naam voor ons loyaliteitsprogramma. Dit programma bouwt verder op ons bestaande programma en geeft leden een geweldig nieuw pakket van toonaangevende voordelen. Daarom kiezen meer reizigers voor de IHG Rewards Club dan voor enig ander loyaliteitsprogramma van hotels ter wereld. De grote IHG-familie van negen merken met hotels in bijna 100 landen voldoet aan de behoeften van onze gasten, wat ook het doel van hun bezoek is: een korte stedentrip, een zakenreis, een familiefeestje of een heel bijzondere gelegenheid. IHG is het enige hotelbedrijf dat leden extra erkenning geeft als ze in meerdere hotels in de portfolio, met onder meer het InterContinental, Holiday Inn en Hotel Indigo, overnachten. Zo krijgen onze gasten bijvoorbeeld sneller toegang tot de Gold Elite-status wanneer ze tien nachten in hotels van drie verschillende IHG-merken verblijven.

Comments are closed.