Bewonder de nieuwe skyline van New York

Het One World Trade Center nadert zijn voltooiing; het hoogste punt is bereikt. De bouw van de 541 meter hoge wolkenkrabber zal dit jaar nog worden afgerond. Het is een indrukwekkende verschijning in het silhouet van New York. De beste manier om de nieuwe skyline te bewonderen is vanaf de Hudson River, met een dinnercruise.

bateaux-newyork-statue-hires

Indrukwekkend New York

Je vaart met Bateaux Cruises langs alle beroemde bruggen en gebouwen van New York. Vanaf een luxe schip ontdek je de vele bouwstijlen die de stad rijk is. Brooklyn Bridge, Chrysler Building, Empire State building en het Statue of Liberty. En natuurlijk het nieuwe One World Trade Center. Zowel de skyline van Lower Manhattan als van Midtown Manhattan komen prachtig in beeld. Onder het genot van een culinair viergangendiner zie je de imposante metropool oplichten. Op de achtergrond klinkt live jazz muziek. Je boekt deze dinnercruise eenvoudig, inclusief vliegreis en hotel, via Stedentrips.nl.

bateaux-uitzicht-new-york

Vierdaagse vliegreis naar New York + Bateaux Dinner Cruise

Bezoek New York met twee overnachtingen in Hotel Ameritana*** (derde nacht in het vliegtuig). Vier dagen vanaf € 729,- per persoon. Vliegreis Amsterdam – New York Newark v.v. met KLM. Vertrekdagen vrijdag en zaterdag.

De Bateaux Dinner Cruise, vanaf € 109,- per persoon, boek je er eenvoudig bij op Stedentrips.nl. Inclusief een culinair drie- of viergangendiner met een selectie van voorgerechten, entrees en desserts. De cruise duurt circa drie uur.

skyline-new-york

Stedentrips.nl

Stedentrips.nl is de online vakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proef je de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 1000 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van de meest recente aanbiedingen en er zijn volop tips en trips.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van New York City

 

Reviews lezen over New York City

Meer informatie over New York City vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar New York City. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van New York City

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.