Romantische zomer in Blue Cottage

De zomer is nu echt begonnen. Wat is er nu fijner dan op lange, zwoele zomeravonden lekker te genieten in eigen tuin of terras? Voor een vakantie of weekendje weg in een romantisch zomerhuisje hoef je het niet ver buiten de landsgrenzen te zoeken. In Callantsoog staat vakantiehuis Blue Cottage, een van de vakantiewoningen van Aan Zee. Blue Cottage is een mooi, vrijstaand vakantiehuis vlakbij het strand van Callantsoog en is voorzien van een buitenhaard en buitenkeuken om eindeloos te genieten van de lange zomeravonden.

Blue Cottage

Blue Cottage, Callantsoog

Blue Cottage

Blue Cottage heeft een rustieke uitstraling en door het gebruik van hout en de lichte kleuren past het huis mooi in de natuurlijke omgeving. De cottage bevindt zich naast het woonhuis van de eigenaresse, maar is voorzien van alle privacy. De tweepersoons cottage is volledig gelijkvloers en is voorzien van een gezellige zithoek met gaskachel en open keuken. Naast de keuken bevindt zich een romantische badkamer met wc, douche en wastafel. De slaapkamer is ingericht met twee eenpersoonsbedden en past met zijn houten muren en romantische spiegel helemaal in de sfeer van de cottage. Het mooiste aan de cottage is misschien wel de tuin. Wat is er nu fijner dan vanuit je luie ligstoel uit te kijken op de bollenvelden of te koken in de sfeervolle buitenkeuken? Ultieme ontspanning in eigen land!

Blue Cottage

Blue Cottage, Callantsoog

Strandpaviljoens & Dorpsplein

De cottage ligt op nog geen vier kilometer van het strand van Callantsoog. Ideaal om tijdens een weekendje weg even heerlijk uit te waaien. Ook is het tijdens een mooie zomeravond heerlijk vertoeven in een van de strandpaviljoens. Heb je even genoeg van het strand en de zee? In het gezellige centrum van Callantsoog rondom het historische Dorpsplein is genoeg te beleven. Lekker slenteren langs diverse winkeltjes of genieten van een culinaire maaltijd in een van de restaurants. En na zo’n fijne dag in een van de oudste badplaatsen van Nederland ben je op de fiets binnen enkele minuten weer terug in de Blue Cottage, een oase van rust.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Callantsoog

 

Reviews lezen over Callantsoog

Meer informatie over Callantsoog vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Callantsoog. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Callantsoog

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.