Nederlands Fotomuseum kleurt WIT!

Het Nederlands Fotomuseum kleurt WIT! Van 14 september 2013 tot en met 5 januari 2014 presenteert het museum de tentoonstelling WIT | FOTOGRAFIE, KUNST, DESIGN, MODE, FILM. In deze tentoonstelling is bestaand en nieuw werk te zien van nationaal en internationaal talent, gevestigde en opkomende kunstenaars, waaronder Sandra Backlund, David Batchelor, Hans Op de Beeck, Dinie Besems, Blommers / Schumm, Joost van den Broek. Voor alle deelnemende kunstenaars, bezoek de website www.rotterdam.info. De tentoonstelling WIT is een totaalervaring met fotografie als leidraad.

Fotomuseum, Rotterdam

Nederlands Fotomuseum, Rotterdam

Over het Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum richt zich op fotografie in de breedste zin van het woord. In alle verscheidenheid wordt fotografie getoond, van artistieke uitingsvorm tot maatschappelijk medium. Het museum beheert circa 4 miljoen negatieven en heeft het enige fotorestauratie-atelier in Nederland.

Nederlands Fotomuseum

Adres: Wilhelminakade 332
3072 AP Rotterdam
Telefoon: 010-2030405
E-mail: info@nederlandsfotomuseum.nl
Website: www.nederlandsfotomuseum.nl of www.zwartwit.nu

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.