Hotels.com: A milestone million!

Boekingswebsite Hotels.com maakt bekend dat het haar klanten heeft beloond met meer dan een miljoen gratis* overnachtingen via loyaliteitsprogramma Welcome Rewards. Met dit toonaangevende programma verdienen leden een Welcome Rewards punt bij een overnachting in deelnemende hotelketens, boetiekhotels en bed & breakfasts, geboekt via Hotels.com. Elke 10 nachten worden beloond met een gratis hotelovernachting.

hotels.com

Nigel Pocklington, Chief Marketing Officer van het merk Hotels.com:

Een miljoen overnachtingen is een behoorlijke mijlpaal. Toen Welcome Rewards werd geïntroduceerd, waren wij vastbesloten om het programma aantrekkelijk, genereus en eenvoudig in het gebruik te maken voor deelnemers. Het feit dat wereldwijd zoveel van onze klanten de vruchten hebben geplukt van hun deelname, toont aan dat we daarin zijn geslaagd.

Verzilvering

Deelnemers kunnen hun gratis overnachtingen verzilveren in meer dan 85.000 partner hotels, zonder restricties of uitgesloten data. De maximale waarde van de gratis overnachting is de gemiddelde prijs van de tien geboekte overnachtingen. Behaalde punten verlopen niet zolang Welcome Rewards ten minste eens in de 12 maanden actief is. In bepaalde landen krijgen deelnemers die jaarlijks meer dan 10 overnachtingen boeken extra voordeel.

Welcome Rewards werd in 2008 geïntroduceerd in de VS en in Latijns-Amerika, twee jaar later in het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië en in 2011 is het programma wereldwijd uitgebreid naar alle overige Hotels.com websites. Verdere informatie en algemene voorwaarden zijn te vinden op www.hotels.com.

Comments are closed.