Zeeland lanceert Social Media verkeersbord

Vanaf deze zomer biedt de provincie Zeeland gratis internet aan op meer dan 100 verschillende plekken. Hiermee is Zeeland de eerste provincie van Nederland die deze service ter beschikking stelt aan haar bewoners en bezoekers. Enkele WiFi plekken zijn vanaf donderdag 27 juni te herkennen aan Social Media verkeersborden en unieke Zeeland blauwe WiFietsen. Al deze WiFi locaties zijn tegelijk het decor voor een fotomoment waaraan tevens een winactie gekoppeld is.

Social Media verkeersbord Zeeland

Social Media verkeersbord Zeeland

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig gemeengoed geworden. We nemen ze overal mee naartoe en blijven zo continu in verbinding met de buitenwereld. Waar we ook zijn. Om verbonden te zijn met het internet betaal je meestal een bepaald bedrag per maand. Behalve in Zeeland. Daar kan vanaf nu iedereen gratis gebruik maken van de internetdienst ‘WiFi Zeeland’.

Social Media verkeersbord Zeeland

Social Media verkeersbord Zeeland

Snelheid WiFi

De snelheid van ‘WiFi Zeeland’ is voldoende om informatie te raadplegen over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, toeristische attracties, evenementen of horecagelegenheden. Ook kan men eenvoudig zijn e-mail checken, webpagina’s bezoeken, of facebook-en met een snelheid van 1 Mbps. ‘WiFi Zeeland’ heeft voor heavy users die een snellere internetverbinding willen, omdat ze bijvoorbeeld regelmatig filmpjes willen bekijken of verzenden, een snellere variant beschikbaar. Tegen betaling, dat wel.

Win een WiFiets

Door een ludieke foto te maken bij één van de WiFietsen, maakt men kans op een originele Zeeland blauwe WiFiets Beachcruiser. Op 1 september is de bekendmaking van de winnaar met de meest creatieve foto. Foto’s kunnen vanaf vandaag t/m 31 augustus geplaatst worden op www.fanvanzeeland.nl of op de Facebookpagina.

Social Media verkeersbord Zeeland

Social Media verkeersbord Zeeland

Over WiFi Zeeland

‘WiFi Zeeland’ is een initiatief van DELTA in samenwerking met de Provincie Zeeland en Promotie Zeeland Delta (een samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s). WiFi Zeeland biedt de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van WiFi op vele plaatsen in Zeeland.

Voor meer informatie: www.vvvzeeland.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.