Droomreizen op maat bij MSC Cruises

Ben je Bella, ga je voor Fantastica, is Aurea jouw persoonlijke droomcruise of laat je je maximaal in de watten leggen in de Yacht Club? MSC Cruises start komend winterseizoen met een nieuw systeem, dat het gemakkelijker maakt de ideale cruise te boeken. Zo staat de Bella Experience garant voor volop genieten tegen een aantrekkelijke prijs en biedt de Fantastica Experience extra comfort en flexibiliteit. Voor pure ontspanning is Aurea Experience de juiste keuze, compleet met spabehandelingen en wellness producten. De ultieme cruise-ervaring is te vinden in de MSC Yacht Club, met privébutler, maximale privacy en andere exclusieve extra’s. Met de mediterrane manier van leven als uitgangspunt biedt MSC Cruises met dit nieuwe keuzemodel nog meer mogelijkheden om te genieten van elk moment. Het samenstellen van de ideale cruise ligt in jouw handen!

Kamer, MSC Cruise

Kamer, MSC Cruise

Cruisen op maat

Niet alleen het type hut, maar ook de andere aspecten van de cruise kunnen vanaf winterseizoen 2013-2014 van te voren in een aantrekkelijk pakket worden geboekt. Alle twaalf schepen uit de MSC vloot bieden de Bella, Fantastica en Aurea Experience, de Yacht Club is te vinden op de vier schepen in de Fantasia klasse. Dankzij deze nieuwe aanpak, ligt een op maat gemaakte cruise voor iedereen binnen handbereik. Afhankelijk van de gekozen experience biedt MSC Cruises de keuze uit een gezellige binnenhut tot een hut met zeezicht, een balkonhut, suite of zelfs een exclusieve Yacht Club Suite – de droomcruises van MSC beginnen al bij de boeking.

Service aan boord

Service aan boord

Bella experience: uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Wie de Bella Experience boekt, geniet aan boord van alle voordelen van reizen met een elegant en modern cruiseschip, tegen een uitstekende prijs. Bella biedt een goed uitgeruste hut, gebruik van de zwembaden, panoramische fitnessruimte en andere sportfaciliteiten aan boord. Daarnaast is er een dagelijks activiteiten programma en het entertainment, waaronder diverse shows en optredens, inbegrepen.

Gasten kunnen culinaire genieten in een breed scala aan restaurants, waar uitstekende mediterrane en internationale gerechten geserveerd. Alle onderdelen van deze cruise zijn van de hoge kwaliteit waar MSC Cruises om bekend staat, voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje.

Ontspanning

Ontspanning

Fantastica experience: comfortabel en flexibel

Comfort en flexibiliteit zijn de sleutel tot de Fantastica experience. Alle voordelen van Bella zijn inbegrepen, aangevuld met extra privileges. Zo kan gekozen worden uit de meest prestigieuze hutten, waaronder de Super Familie hut, en zijn de voorwaarden uiterst flexibel. Fantastica reizigers hebben de vrijheid om de boeking aan te passen, van passagiers tot vertrekdata, en ook de annuleringsvoorwaarden zijn coulant. Aan boord is het genieten van extra’s als 24-uurs roomservice en keuzevoorrang bij de dinerzitting. Ook zijn leuke activiteiten voor kinderen, van spelletjes in diverse talen tot Master Chef kooksessies, inbegrepen.

Aurea experience: voor ultieme ontspanning

Ultieme ontspanning voor lichaam en geest, dat is de Aurea experience van MSC Cruises. Het is de overtreffende trap van Bella en Fantastica, met alle mogelijkheden van beide aangevuld met priority boarding, wellness producten en een elegante balkonhut of suite. Dineren gebeurt in een speciaal gereserveerd gedeelte in het restaurant met flexibele tijden en tijdens lunch en diner zijn de drankjes inclusief. Daarnaast is het genieten van de exclusiviteit van een eigen zonnedek en om het helemaal zen te maken: een fantastisch spapakket is inbegrepen inclusief welkomstcocktail, persoonlijk advies, Balinese massage, zonnedouche en onbeperkt gebruik van de spafaciliteiten.

MSC Yacht Club: exclusiviteit en privacy

Het toonbeeld van elegantie en luxe op zee, dat is de MSC Yacht Club. Deze exclusieve club biedt de ultieme cruise-ervaring in een exclusief schip-in-een-schip omgeving boven de brug. Van luxueus ingerichte suites met een 24-uurs butlerservice en privéconciërge, tot à la carte maaltijden gereserveerd in een privérestaurant op het tijdstip dat de gast het beste uitkomt. Daarnaast zijn ook drankjes inbegrepen en hebben gasten exclusieve toegang tot het Yacht Club zonnedek en de Top Sail Lounge. De MSC Yacht Club is de perfecte oplossing voor reizigers die op zoek zijn naar maximale rust en privacy, met de mogelijkheid de drukte op te zoeken.

Comments are closed.