NEMO: buitenspelen deze zomer nog leuker!

Buitenspelen is het leukste wat er is, vooral als de zon schijnt. Vast en zeker dat je nog langer buiten wilt blijven als je de nieuwe zomerse cadeaus uit de NEMO shop ontdekt hebt, zoals de Wow frisbee, de Zonnelamp en de supersterke Bellenblaas.

NEMO, Amsterdam

NEMO, Amsterdam

Zomergadgets

Nu de zomervakantie bijna begint presenteren we je graag onze top drie. De snelste gadget van het jaar is de WOW frisbee, gegarandeerd ren, werp en vang plezier in tuinen en parken. Voor een sfeervolle zomeravond is de Zonnelamp onmisbaar, opgeladen door zonnestralen krijg je met deze lamp vanzelf een zomersgevoel. Met de supersterke Bellenblaas maak je de grootste bellen met de gekste vormen, die je prachtige kleuren laten zien in het zonlicht. Kom voor nog veel meer zomerse speel inspiratie zelf een kijkje nemen in de NEMO shop of via shop.e-nemo.nl

Over de NEMO shop & webshop

De NEMO Shop bevindt zich bij de hoofdingang van NEMO en is vrij toegankelijk op dagen dat NEMO voor publiek geopend is. Je kunt dit combineren met een bezoekje aan NEMO, maar kunt ook alleen de cadeau shop bezoeken. Wil je buiten deze tijden (of vanuit je luie stoel) toch zomers winkelen dan kun je ook terecht op onze webshop via shop.e-nemo.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.