Voorbereiding Duinrell Zomershow in volle gang

In het Zomertheater van Vakantie- en attractiepark Duinrell wordt van 13 juli tot en met 25 augustus dagelijks om 13.00 u., 14.30 u. en 16.00 uur de nieuwe show ‘Summer Parade’ opgevoerd. Dagelijks tonen negen professionele artiesten, die behalve over geweldige danskwaliteiten, ook over acrobatische vaardigheden beschikken, hun bijzondere talent in de shows. Het publiek wordt buiten begroet door een aantal van de professionals, eenmaal binnen maakt het kennis met de overige medewerkers van de Summer Parade. In de show zijn er hoofdrollen voor onder anderen een bijzondere ballerina, een luchtacrobate, een magische Russische dame en jongleur David Severins, wiens veelzijdige kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show en men kan dan ook opzwepende productienummers verwachten op bij voorbeeld Pirates of the Caribbean.

Ga

Kenneth Gerard

De productie van de show is zoals gebruikelijk in handen van Rocket Events (Sylvia v.d. Akker).
Total Audio Support verzorgt dit jaar de techniek voor de show.

De cast van ‘Summer Parade’

 • David Severins
  Deze een shooting star in de variété-wereld volgde een intensieve opleiding bij een professionele circusschool waar hij zich specialiseerde in object manipulatie. Met zijn excentrieke en flamboyante shows is hij een gewild artiest in binnen- en buitenland. David was onder andere te zien in verschillende televisieshows en hij werd uitgenodigd deel te nemen aan prestigieuze circusfestivals.
 • Ariane van der Vegte
  Studeerde af aan de Dansacademie Lucia Marthas. In de Summer Parade is zij als danseres te zien en in een Chinese Pole act.
 • Ine Schroven
  Geboren in Leuven, België is 27 jaar. Op haar vijfde begon zij met turnen en behaalde daarin een hoog niveau. Rond haar twaalfde ontdekte zij haar passie voor dans. Na de sportopleiding begon zij dan ook aan een dansopleiding aan de dansacademie van Fontys hogescholen Tilburg (uitvoerend danser Jazz/urban). Haar danscarrière bestaat uit het combineren van dans met acrobatiek. Zij was jazz-danseres/acrobate bij de introductie van de nieuwe BMW 5-serie en danser/acrobaat in de musical Pinocchio van Studio 100.
 • Tatiana Semenova
  Tatiana komt uit Rusland en woont een jaar in Nederland. In Rusland werkte zij als danseres en assistent van een illusionist/goochelaar. In Duinrell treedt ze op met haar zelfgemaakte bijzondere Russische Matroushka quick change act.
 • Charlotte Uneken
  Is 23 jaar en studeerde af aan de Dansacademie Lucia Marthas. In Summer Parade treedt zij op als danseres en laat tevens een spectaculaire tissue-act zien.
 • Charlotte van den Reek
  Charlotte studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten. Naast dans zijn spitzen en pole dance haar specialiteiten, beide laat zij in een bijzondere combinatie in Duinrell zien.
 • Stephan Bikker
  Hij zit in het laatste jaar van de Fontys Dansacademie en is in diverse dansstijlen van klassiek tot hip hop getraind. In Duinrell gaat hij dansen en steltlopen.
 • Kenneth Gerard
  Kenneth, afkomstig uit België, was meervoudig Belgisch Latin kampioen. Hij danste bij K3 en Studio 100. Op dit moment volgt hij een dansopleiding aan de Fontys Dansacademie.
 • Margot Weeda
  Zij volgt een dansopleiding aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten; richting Jazz/Urban. Bovendien is zij gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse stijldansen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Wassenaar

 

Reviews lezen over Wassenaar

Meer informatie over Wassenaar vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Wassenaar. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Wassenaar

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.