Lokale activiteiten op Holland America Line

Holland America Line brengt lokale cultuur en keuken aan boord van haar schepen met de introductie van het nieuwe activiteitenprogramma ‘On Location’. Het vaargebied vormt daarbij de leidraad voor een reeks culturele en verrijkende activiteiten. Tegen het einde van het jaar rolt Holland America Line het ‘On Location’ programma uit over de gehele vloot.

holland-america-line-new-amsterdam

Gasten worden aan boord begroet met een bonjour, hola, ciao of konnichiwa. Tijdens elke cruise brengt een team uit de regio waar het schip aanmeert, een bezoek aan het schip en deelt unieke en persoonlijke inzichten door middel van lezingen, demonstraties en optredens. Het lokale team voorziet de gasten van (achtergrond) informatie over lokale gebruiken, onbekende bezienswaardigheden en geheimen die alleen de lokale bevolking kent.

On location

Voor het eind van het jaar zal het ‘On location’ programma in gebruik worden genomen op alle schepen van de Holland America Line. Daarbij zorgt elke regio voor eigen specialisten en belevenissen. Van steel drumlessen in de Caraïben tot de Tango leren van een professional uit Argentinië. Op cruises door de Stille Oceaan samen met een astronoom de sterrenhemel ontdekken. Wie in Hawaï vaart, leert hula dansen en na een cruise in Australië kent de Didgeridoo, het traditionele blaasinstrument van de Aboriginals, geen geheimen meer.

Richard Meadows, Holland America Line’s executive vice president marketing, sales en gastprogramma’s:

Onze gasten zijn ontdekkingsreizigers, en het nieuwe ‘On Location’ programma zorgt ervoor dat wij exclusieve en intieme culturele belevenissen kunnen aanbieden. Dit is een onmisbaar deel van de gehele cruise beleving. Met deze nieuwe evenementen aan boord zullen onze gasten nog meer genieten van onze bestemmingen met een dieper begrip voor lokale gebruiken.

Culinair genieten

Naast lokale activiteiten staat ook gastronomie hoog in het vaandal bij Holland America Line. Gasten maken kennis met de regionale keuken nog voordat ze van boord gaan. Elke dag creëren de chefs van de Holland America Line lokale gerechten met regionale ingrediënten. Ze kunnen genieten van een schaal vers gestoomde mosselen na een koele herfstdag in Canada of avontuurlijk genieten van Haggis uit Schotland.

Daarnaast kunnen gasten ook zelf aan de slag in de keuken. Chef-koks uit de regio geven kookdemonstraties en lessen. Gasten leren hoe een perfecte zalm te bereiden in Alaska, op de juiste manier sushi te maken in Azië of eigen gerechten verbeteren met kruiden uit het Caribische gebied. Ook kunnen gasten kennis maken met beroemde lokale drankjes zoals Caipirinha uit Brazilië, Limoncello uit Italië, Ouzo uit Griekenland of Sake uit Japan.

Comments are closed.