Kom naar de kermis in Almere Buiten!

Er is weer kermis in Almere Buiten! Van woensdag 19 tot en met zondag 23 juni staat de kermis opgesteld op het evenemententerrein aan de Evenaar, bij de Brasiliaplaats. Kom dus ook voor de Megawinner, Pusher, Fun Factory of een ritje in de American Wipp. Of haal je hart op bij de Spinning Coaster. Maar ook voor een zoete suikerspin of oliebollen ben je op de kermis in Almere Buiten natuurlijk aan het juiste adres.

er-is-weer-kermis-in-almere-2013

Voordelen

Om een bezoek aan de kermis voor iedereen nóg aantrekkelijker te maken kost een ritmuntje op woensdag 19 juni slechts € 0,50 per stuk. Deze speciale munten zijn van 12 tot en met 18 juni verkrijgbaar bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 in Almere Centrum (onder de nieuwe bibliotheek). Wees er snel bij want: op = op en er zijn slechts vier munten per persoon beschikbaar. Op woensdag 19 juni zijn deze munten alleen nog te koop op het kermisterrein. Maar er is nog meer voordeel: op vrijdag 21 juni is een groot aantal attracties voor slechts € 1,00 toegankelijk tijdens de vertrouwde eurodag.

Openingstijden:

  • woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 23.00 uur
  • vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur
  • zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.almeersekermis.nl

Kermis op bij de Brasiliaplaats aan de Evenaar in Almere Buiten
19 tot en met 23 juni 2013

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.