CarDelMar organiseert geocachingevenement

Schatzoeken op Mallorca: genieten van het adembenemende uitzicht aan de Cap Formentor of de opwindende natuur in het Parc Natural de Mondragó, de mooiste plekjes in en rond Palma leren kennen en de meest interessante plaatsen aan de kust en in het binnenland van het eiland ontdekken… De GeoTour van CardelMar verenigt geocaching met sightseeing. Met een beetje geluk kunnen de deelnemers zelfs een van de aantrekkelijke geldprijzen in de wacht slepen.

geocaching

Geocaching

Op 1 augustus wordt het startschot gegeven voor het schatzoeken, dat huurautomakelaar CarDelMar organiseert op Mallorca. Tien caches, waterdichte containers, worden verstopt op aantrekkelijke plekken over het hele eiland. Het 10-daagse geocachingevenement lokt geïnteresseerden met geldprijzen van in totaal 6.000 euro. Het schatzoeken biedt de perfecte kans om het Balearische eiland ook buiten het massatoerisme te ontdekken en brengt u als zogenaamde GeoTour naar de mooiste plekjes van Mallorca. In het kader van het evenement werkt CarDelMar samen met de beheerder van de leidende website voor geocachers www.geocaching.com. De eerste informatie over de route en het evenement is vanaf nu beschikbaar op www.cardelmar.nl/geocaching/geocaching.php, alsook in de sociale media.

De coördinaten van de diverse caches en alle details over de GeoTour zijn vanaf 24 juli op www.geocaching.com/adventures/geotours te vinden. Bovendien publiceert CarDelMar alle informatie over het schatzoeken gelijktijdig op haar homepage, op het CarDelMar-blog, op Facebook, Twitter en Google+.

Carsten Greiner, directeur van CarDelMar:

Schatzoeken op Mallorca staat open voor iedereen, niet alleen voor klanten van CarDelMar. Er zijn geen deelnamevoorwaarden. Zowel nieuwelingen op het vlak van geocaching als ervaren geocachers kunnen meedoen. De tour is ook geschikt voor gezinnen of iedereen die het vakantie-eiland eens op een andere manier wenst te ontdekken.

Enige vereiste: een smartphone of GPS en een auto.

De meeste caches kunnen niet bereikt worden zonder auto.

Met de schatzoektocht wil Greiner vakantiegangers ertoe aanzetten het fascinerende Mallorca individueel te ontdekken.

CarDelMar

De huurautomakelaar CarDelMar biedt vakantiegangers sinds maart 2005 huurauto’s aan. Daarbij werkt CarDelMar samen met internationale autoverhuurders zoals Alamo, Avis, Europcar en plaatselijke autoverhuurders. Sinds september 2011 hoort CarDelMar tot de Auto Escape Group. Alle huurautoaanbiedingen zijn boekbaar in uw reisbureau of op www.cardelmar.nl. CarDelMar op de sociale media: www.facebook.com/cardelmar.nl, https://twitter.com/CarDelMar_NL, https://plus.google.com/u/0/b/114499693909837320600/

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Mallorca

 

Reviews lezen over Mallorca

Meer informatie over Mallorca vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Mallorca. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Mallorca met Skyscanner

Kaart van Mallorca

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.