BuroSix start mediacampagne voor Slovenië

BuroSix gaat aan de slag voor het Sloveneens Verkeersbureau. Het PR- en communicatieadviesbureau uit Reeuwijk start met een mediacampagne waarbij de nadruk ligt op de verrassingen die het relatief onbekende Slovenië te bieden heeft voor Nederlandse vakantiegangers. In juni wordt in verschillende magazines aandacht besteed aan deze veelzijdige vakantiebestemming.

Slovenië

Slovenië

Verrassende mediacampagne

Slovenië, een nog relatief onbekende toeristische bestemming gelegen in Zuidoost-Europa, vormt het raakpunt van de Alpen, de Middellandse Zee, de Pannonische Laagvlakte en de Karst. De ligging en het afwisselende landschap bieden uitstekende mogelijkheden voor een actieve vakantie. In de winter zijn de met sneeuw bedekte hellingen een paradijs voor skiërs en boaders. Wanneer in de zomer de hellingen weer groen kleuren verandert Slovenië in een vakantieland waar activiteiten zoals vissen, golfen en raften mogelijk zijn. Daarnaast zijn er in het hele land fiets- en wandelpaden te vinden en behoort ook een bezoek aan de onderaardse grotten tot de mogelijkheden. Het doel van BuroSix is om middels een verrassende mediacampagne Slovenië op de kaart te zetten als een bestemming van de ontelbare mogelijkheden, rijke cultuur en diverse landschappen.

Outdoorparadijs

Naast een paradijs voor outdoor liefhebbers is Slovenië een bestemming voor echte levensgenieters. Bijzondere trekpleisters zijn onder andere de kuuroorden en wellnesscentra. Ook op het gebied van gastronomie heeft Slovenië veel te bieden. Er zijn drie wijnstreken en het land heeft een authentieke keuken. Om een breder publiek in aanraking te laten komen met Slovenië, slaan het Sloveens Verkeersbureau en BuroSix de handen ineen. Samen gaan ze aan de slag om Slovenië als verrassende vakantiebestemming in Nederland op de kaart zetten.

Kijk voor meer informatie over Slovenië op de website: www.slovenia.info en volg Slovenië op Facebook: www.facebook.com/slovenia.info

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Slovenië

 

Reviews lezen over Slovenië

Meer informatie over Slovenië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Slovenië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Slovenië met Skyscanner

Kaart van Slovenië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.